Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aurorix

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

aurorix sosyal fobi üzerinde çok etkisizdir. güçlü bir inhibitör değildir. sosyal fobi için ilk olarak paxil veya cipralex denemelisin. bunlardan bir yanıt alamazsan efexor u kullanmalısın günde 150 mg efexor ile sf ye yanıt vermeyen hasta oranı yok denecek kadar azdır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: durden
      aurorix sosyal fobi üzerinde çok etkisizdir. güçlü bir inhibitör değildir. sosyal fobi için ilk olarak paxil veya cipralex denemelisin. bunlardan bir yanıt alamazsan efexor u kullanmalısın günde 150 mg efexor ile sf ye yanıt vermeyen hasta oranı yok denecek kadar azdır.

durden bence çok iddialı konuşmuşsun hem bu sitede hem bu dalda iddialı olunmamalıdır hatta bence değil bu etik olarakta böyledir..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kohut
        Orjinal yazı sahibi: durden

durden bence çok iddialı konuşmuşsun hem bu sitede hem bu dalda iddialı olunmamalıdır hatta bence değil bu etik olarakta böyledir..
        bu alanda uzman otoritelerin ve araştırmaların ortak görüş ve sonucu budur. kişisel bir tespitim değildir. araştırmalara bak. aurorixin sf üzerindeki başarı oranına bak. ssri ve snri antidepresanların inhibe etme güçleri arasındaki farklara bak vs. bu sonuçlar ışığında aurorixin bir kişiye sf açısından fayda etmesi çok ama çok düşük bir olasılıktır. zaten dünya üzerinde aurorix pek satılmamaktadır doktorlar hiç yazmarlar ve eczanelerde dahi bulunmaz. mesela ingilterede yok. bir çok gelişmiş ülkelerde de yok ama ülkemizde maalesef hala tercih ediliyor.

Yorum

aurorix'in sosyal fobiye karşı terapotik etkinliği inhibe gücünden gelmez . 3 önemli nörotransmitteri arttırmasıyla ilgili olabilir ki tam mutabakat sağlanmış değildir bu konuda . kişisel tesbitin olmayan bununla ilgili araştırmaları makaleleri gösterir misin bana?

Yorum

aurorix'in sosyal fobiye karşı terapotik etkinliği inhibe gücünden gelmez . 3 önemli nörotransmitteri arttırmasıyla ilgili olabilir ki tam mutabakat sağlanmış değildir bu konuda . kişisel tesbitin olmayan bununla ilgili araştırmaları makaleleri gösterir misin bana?
            gelirsen küçükçekmeceye adres veririm evimde bu araştırma belgelerini sana güzelce gösteririm. canım benim dert etme kafadan yazmıyoruz.

Yorum

belgeler için eve gelinmez ben bununla ilgili makaleye rastlamadım adını başlığını verirsen bulurum

Yorum

belgeler için eve gelinmez ben bununla ilgili makaleye rastlamadım adını başlığını verirsen bulurum
                moklobemid in türkiye pazarındaki yüksekliğinin nedenleri üzerine bir döküman var. adı kitabı yok. diğer etken maddeleriyle kıyaslamalar vs. var. 6-7 sayfalık yazı. gelirsen beraber sana anlatarak gösteririm. hadi canım benim avukatlığına soyunma roche şirketinin. ilacı kullanıyorsun zayıf bir ilaç olduğunu kabullenmek istemiyorsun anlıyorum ama yapılabilecek bir şey yok. bilinçli olmak daha önemli bence.

Yorum

sen hakkaten skeç gibi bişeysin artık komediye döndü.neresi adresin?

Yorum

aurorix

3 haftadan beri aurorix kullanıyorum. Depresyon tanısıyla başladım. İlk önce 150 mg sabah 150 mg aksam alıyodum aglamalarım cok fazla oldugu için 450 mg a sonraki hafta sabah 300 mg aksam 300 mg almaya basladım henüz bu doza geceli 3 gün oldu, fakat herhangibir değişiklik yok su an ilac beynimi ele gecirmeye calıstıgından mı bilmiyorum ama dahada kuvvetlendi aglamalarım bana yardım edin lütfen bu ilacı kullananlarla konusmak istiyorum 2 günden beri sebebsiz aglama deil korkup aglamaya başladımm 1-2 saat deil hemde butun gun boyuncaa uyuyana kadar sizde sabah 5 de kalkıyomusunuz?

Yorum

1 aydan uzun bir süredir major depresyon için aurorix kullanıyorum ama bende henüz pek bi etki göremedim sabah300 akşam 150 mg kullanıyorum bu depresyon denen şeyin bigün bitip normal yaşamıma dönebilceğime dair umutlarım baya azaldı

Yorum

arkadaşlar merhaba

ben 50 yaşındayım ve sosyal fobi hastasıyım.yaklaşık 8 aydan buyana aurorix kullanıyorum.Yeni yeni etkisini görmeye başladım.Baya bir hastalığımdan kurtuldum.İsrarla devam gerektiren bir ilac diyebilirim.Kesin hastalığımı atlatacağıma inanmaya başladım.Doktorum iki yıl kullanmam gerektiğini söyledi.

Yorum

İşleniyor...
                        X