aurorix sosyal fobi üzerinde çok etkisizdir. güçlü bir inhibitör değildir. sosyal fobi için ilk olarak paxil veya cipralex denemelisin. bunlardan bir yanıt alamazsan efexor u kullanmalısın günde 150 mg efexor ile sf ye yanıt vermeyen hasta oranı yok denecek kadar azdır.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aurorix
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: durdenaurorix sosyal fobi üzerinde çok etkisizdir. güçlü bir inhibitör değildir. sosyal fobi için ilk olarak paxil veya cipralex denemelisin. bunlardan bir yanıt alamazsan efexor u kullanmalısın günde 150 mg efexor ile sf ye yanıt vermeyen hasta oranı yok denecek kadar azdır.
durden bence çok iddialı konuşmuşsun hem bu sitede hem bu dalda iddialı olunmamalıdır hatta bence değil bu etik olarakta böyledir..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kohutOrjinal yazı sahibi: durdenaurorix sosyal fobi üzerinde çok etkisizdir. güçlü bir inhibitör değildir. sosyal fobi için ilk olarak paxil veya cipralex denemelisin. bunlardan bir yanıt alamazsan efexor u kullanmalısın günde 150 mg efexor ile sf ye yanıt vermeyen hasta oranı yok denecek kadar azdır.
durden bence çok iddialı konuşmuşsun hem bu sitede hem bu dalda iddialı olunmamalıdır hatta bence değil bu etik olarakta böyledir..
Yorum
-
aurorix'in sosyal fobiye karşı terapotik etkinliği inhibe gücünden gelmez . 3 önemli nörotransmitteri arttırmasıyla ilgili olabilir ki tam mutabakat sağlanmış değildir bu konuda . kişisel tesbitin olmayan bununla ilgili araştırmaları makaleleri gösterir misin bana?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kohutaurorix'in sosyal fobiye karşı terapotik etkinliği inhibe gücünden gelmez . 3 önemli nörotransmitteri arttırmasıyla ilgili olabilir ki tam mutabakat sağlanmış değildir bu konuda . kişisel tesbitin olmayan bununla ilgili araştırmaları makaleleri gösterir misin bana?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kohutbelgeler için eve gelinmez ben bununla ilgili makaleye rastlamadım adını başlığını verirsen bulurum
Yorum
-
aurorix
3 haftadan beri aurorix kullanıyorum. Depresyon tanısıyla başladım. İlk önce 150 mg sabah 150 mg aksam alıyodum aglamalarım cok fazla oldugu için 450 mg a sonraki hafta sabah 300 mg aksam 300 mg almaya basladım henüz bu doza geceli 3 gün oldu, fakat herhangibir değişiklik yok su an ilac beynimi ele gecirmeye calıstıgından mı bilmiyorum ama dahada kuvvetlendi aglamalarım bana yardım edin lütfen bu ilacı kullananlarla konusmak istiyorum 2 günden beri sebebsiz aglama deil korkup aglamaya başladımm 1-2 saat deil hemde butun gun boyuncaa uyuyana kadar sizde sabah 5 de kalkıyomusunuz?
Yorum
-
arkadaşlar merhaba
ben 50 yaşındayım ve sosyal fobi hastasıyım.yaklaşık 8 aydan buyana aurorix kullanıyorum.Yeni yeni etkisini görmeye başladım.Baya bir hastalığımdan kurtuldum.İsrarla devam gerektiren bir ilac diyebilirim.Kesin hastalığımı atlatacağıma inanmaya başladım.Doktorum iki yıl kullanmam gerektiğini söyledi.
Yorum
Yorum