Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aurorix
Collapse
X
-
Guest started a topic AurorixAurorix
Slm arkadaşlar .. Aurorix'in, özellikle Sosyal Fobi üzerinde etkisi ve bu hastalıgı tedavi ettigi söylentileri piyasada mevcut.Aksine de hiç de etki etmedigi söylentileri de mevcut. Benim bu konuda öğrenmek istediğim,gerçekten etkili olup olmadığı.Bunu da sizlerin, yani Aurorix kullananlar arkadaşlarımızın buraya Aurorix hakkında yazacağı ufak ya da uzun yazılarıyla öğreneceğim.Sizlere yaptıgı yan etkilerini , kullanmaya başladıktan sonra gerçek olarak etkisinin kaç ayda ya da kaç haftada çıkabileceği.Bunları paylaşırsanız çok memnun olucam.Çünkü ben Aurorix'i yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ,ilk 5 gün 300 mg,sonra 450 mg ve sonra olarak da geçen hafta tam olarak 600 mg'a çıkarttım dozu doktor kontrolünde fakat bi etkisi hala başlamadı bende.Yardımlarınızı ve bildiklerini esirgemeyin.. teşekkür ederim. -
arkadaşlar merhaba
ben 50 yaşındayım ve sosyal fobi hastasıyım.yaklaşık 8 aydan buyana aurorix kullanıyorum.Yeni yeni etkisini görmeye başladım.Baya bir hastalığımdan kurtuldum.İsrarla devam gerektiren bir ilac diyebilirim.Kesin hastalığımı atlatacağıma inanmaya başladım.Doktorum iki yıl kullanmam gerektiğini söyledi.
-
1 aydan uzun bir süredir major depresyon için aurorix kullanıyorum ama bende henüz pek bi etki göremedim sabah300 akşam 150 mg kullanıyorum bu depresyon denen şeyin bigün bitip normal yaşamıma dönebilceğime dair umutlarım baya azaldı
Leave a comment:
-
aurorix
3 haftadan beri aurorix kullanıyorum. Depresyon tanısıyla başladım. İlk önce 150 mg sabah 150 mg aksam alıyodum aglamalarım cok fazla oldugu için 450 mg a sonraki hafta sabah 300 mg aksam 300 mg almaya basladım henüz bu doza geceli 3 gün oldu, fakat herhangibir değişiklik yok su an ilac beynimi ele gecirmeye calıstıgından mı bilmiyorum ama dahada kuvvetlendi aglamalarım bana yardım edin lütfen bu ilacı kullananlarla konusmak istiyorum 2 günden beri sebebsiz aglama deil korkup aglamaya başladımm 1-2 saat deil hemde butun gun boyuncaa uyuyana kadar sizde sabah 5 de kalkıyomusunuz?
Leave a comment:
-
Guest repliedOrjinal yazı sahibi: kohutbelgeler için eve gelinmez ben bununla ilgili makaleye rastlamadım adını başlığını verirsen bulurum
Leave a comment:
-
belgeler için eve gelinmez ben bununla ilgili makaleye rastlamadım adını başlığını verirsen bulurum
Leave a comment:
-
Guest repliedOrjinal yazı sahibi: kohutaurorix'in sosyal fobiye karşı terapotik etkinliği inhibe gücünden gelmez . 3 önemli nörotransmitteri arttırmasıyla ilgili olabilir ki tam mutabakat sağlanmış değildir bu konuda . kişisel tesbitin olmayan bununla ilgili araştırmaları makaleleri gösterir misin bana?
Leave a comment:
-
aurorix'in sosyal fobiye karşı terapotik etkinliği inhibe gücünden gelmez . 3 önemli nörotransmitteri arttırmasıyla ilgili olabilir ki tam mutabakat sağlanmış değildir bu konuda . kişisel tesbitin olmayan bununla ilgili araştırmaları makaleleri gösterir misin bana?
Leave a comment:
-
Guest repliedOrjinal yazı sahibi: kohutOrjinal yazı sahibi: durdenaurorix sosyal fobi üzerinde çok etkisizdir. güçlü bir inhibitör değildir. sosyal fobi için ilk olarak paxil veya cipralex denemelisin. bunlardan bir yanıt alamazsan efexor u kullanmalısın günde 150 mg efexor ile sf ye yanıt vermeyen hasta oranı yok denecek kadar azdır.
durden bence çok iddialı konuşmuşsun hem bu sitede hem bu dalda iddialı olunmamalıdır hatta bence değil bu etik olarakta böyledir..
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: durdenaurorix sosyal fobi üzerinde çok etkisizdir. güçlü bir inhibitör değildir. sosyal fobi için ilk olarak paxil veya cipralex denemelisin. bunlardan bir yanıt alamazsan efexor u kullanmalısın günde 150 mg efexor ile sf ye yanıt vermeyen hasta oranı yok denecek kadar azdır.
durden bence çok iddialı konuşmuşsun hem bu sitede hem bu dalda iddialı olunmamalıdır hatta bence değil bu etik olarakta böyledir..
Leave a comment:
-
Guest repliedaurorix sosyal fobi üzerinde çok etkisizdir. güçlü bir inhibitör değildir. sosyal fobi için ilk olarak paxil veya cipralex denemelisin. bunlardan bir yanıt alamazsan efexor u kullanmalısın günde 150 mg efexor ile sf ye yanıt vermeyen hasta oranı yok denecek kadar azdır.
Leave a comment:
-
Re: Aurorix
Orjinal yazı sahibi: HealthSlm arkadaşlar .. Aurorix'in, özellikle Sosyal Fobi üzerinde etkisi ve bu hastalıgı tedavi ettigi söylentileri piyasada mevcut.Aksine de hiç de etki etmedigi söylentileri de mevcut. Benim bu konuda öğrenmek istediğim,gerçekten etkili olup olmadığı.Bunu da sizlerin, yani Aurorix kullananlar arkadaşlarımızın buraya Aurorix hakkında yazacağı ufak ya da uzun yazılarıyla öğreneceğim.Sizlere yaptıgı yan etkilerini , kullanmaya başladıktan sonra gerçek olarak etkisinin kaç ayda ya da kaç haftada çıkabileceği.Bunları paylaşırsanız çok memnun olucam.Çünkü ben Aurorix'i yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ,ilk 5 gün 300 mg,sonra 450 mg ve sonra olarak da geçen hafta tam olarak 600 mg'a çıkarttım dozu doktor kontrolünde fakat bi etkisi hala başlamadı bende.Yardımlarınızı ve bildiklerini esirgemeyin.. teşekkür ederim.
Leave a comment:
-
Guest repliedRe: aurorix
Orjinal yazı sahibi: gakgosbozkurtArkadaşlar ben Gaziantepten Mustafa. Ben ünv. deyken acayip bi sosyal fobi vardı. Öyleki yurtta kalıyordum. Aşağıya kantine inince, kalabalığı görünce nabzım hızlanmaya, aşırı bir şekilde terlemeye başlıyordum. Bayılacakmış hissine kapılıyordum. Adeta kendim den geçip başka biri oluyordum sanki. Kendimi ifade edemiyor, yeni arkadaşlıklar kuramıyordum özellikle de bayanlarla. Neyse lafı uzatmiyim. Bir gün artık canıma tak dedi ve bir psikiyatriste gittim(Giresun'da). Allah ondan razı olsun doktor bey beni dinledi ve bana bunun çok kolay olduğunu söyledi. Ve Aurorix adlı ilacı verdi. sabah akşam 1 adet almamı söyledi. size yemin ederim daha ilk tableti aldım. O korkarak indiğim kantin var ya; O' nun ortasına geçip durdum ve şöyle bir insanlara baktım. Ve hepsinin kendi halinde olduğunu gördüm ve kimse bana bakmıyordu aksine ben herkese tepeden bakıyordum. Kendimi güçlü ve özgüvenli hissediyordum. Nerdeyse masanın üstüne çıkıp heaaaaayt be eskide kaldı o korktuğum günler diyecektim. Arkadaşlarla kantinin bi köşesine geçtik, İnanırmısınz o kantine girmeye bile korkan ben, Bağıra bağıra türkü söylemeye başlamıştım. İlk tabletle bende bitti olay...
1 ay sonra doktorum sabah akşam yarım tablete düşürmemi söyledi, ben de öyle yaptım ve 2 ay'da öyle devam ettim ve sonra ilacı bıraktım. Ozaman 20 yaşın daydım şimdi 32 yşındayım ve öğretmenim inanın bana o oldu bir daha da sosyal fobim felan kalmadı. Çünkü şunu düşündüm hep: Ben o ilacı alıp ta insanların karşısına rahatça çıkabiliyorsam ilacı almadan da çıkabilirim. İnsanlar değişmiyor ki değişen sadece benim düşüncelerim. O halde ben neden bu kötü düşüncelerin esiri olayım dedim. Ve o hastalığı yendim Allah'a şükür.
Tabiiki bu tedavimin başlangıcında 8) AURORİX 8) İN mucizevi etkisini unutmamak lazım. Giresun'daki o doktor bey den, AURORİX'ten ve onu üreten ROCHE'tan da Allah razı olsun. Hayatımı karanlıktan aydınlığa çıkardılar. Allahıma şükrediyorum.
Mesaj atmak ist. olursa
gakgosbozkurt@gmail.com
Herkese iyi günler acil şifalar diliyorum. Allah'ım herkesi bu sosyal fobi illetinden kurtarsın.
Ben de tüm hastalara acil şifalar dilerim.
Leave a comment:
-
aurorix
Arkadaşlar ben Gaziantepten Mustafa. Ben ünv. deyken acayip bi sosyal fobi vardı. Öyleki yurtta kalıyordum. Aşağıya kantine inince, kalabalığı görünce nabzım hızlanmaya, aşırı bir şekilde terlemeye başlıyordum. Bayılacakmış hissine kapılıyordum. Adeta kendim den geçip başka biri oluyordum sanki. Kendimi ifade edemiyor, yeni arkadaşlıklar kuramıyordum özellikle de bayanlarla. Neyse lafı uzatmiyim. Bir gün artık canıma tak dedi ve bir psikiyatriste gittim(Giresun'da). Allah ondan razı olsun doktor bey beni dinledi ve bana bunun çok kolay olduğunu söyledi. Ve Aurorix adlı ilacı verdi. sabah akşam 1 adet almamı söyledi. size yemin ederim daha ilk tableti aldım. O korkarak indiğim kantin var ya; O' nun ortasına geçip durdum ve şöyle bir insanlara baktım. Ve hepsinin kendi halinde olduğunu gördüm ve kimse bana bakmıyordu aksine ben herkese tepeden bakıyordum. Kendimi güçlü ve özgüvenli hissediyordum. Nerdeyse masanın üstüne çıkıp heaaaaayt be eskide kaldı o korktuğum günler diyecektim. Arkadaşlarla kantinin bi köşesine geçtik, İnanırmısınz o kantine girmeye bile korkan ben, Bağıra bağıra türkü söylemeye başlamıştım. İlk tabletle bende bitti olay...
1 ay sonra doktorum sabah akşam yarım tablete düşürmemi söyledi, ben de öyle yaptım ve 2 ay'da öyle devam ettim ve sonra ilacı bıraktım. Ozaman 20 yaşın daydım şimdi 32 yşındayım ve öğretmenim inanın bana o oldu bir daha da sosyal fobim felan kalmadı. Çünkü şunu düşündüm hep: Ben o ilacı alıp ta insanların karşısına rahatça çıkabiliyorsam ilacı almadan da çıkabilirim. İnsanlar değişmiyor ki değişen sadece benim düşüncelerim. O halde ben neden bu kötü düşüncelerin esiri olayım dedim. Ve o hastalığı yendim Allah'a şükür.
Tabiiki bu tedavimin başlangıcında 8) AURORİX 8) İN mucizevi etkisini unutmamak lazım. Giresun'daki o doktor bey den, AURORİX'ten ve onu üreten ROCHE'tan da Allah razı olsun. Hayatımı karanlıktan aydınlığa çıkardılar. Allahıma şükrediyorum.
Mesaj atmak ist. olursa
gakgosbozkurt@gmail.com
Herkese iyi günler acil şifalar diliyorum. Allah'ım herkesi bu sosyal fobi illetinden kurtarsın.
Leave a comment:
Leave a comment: