Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu İnsandan Nefret Ediyorum Artık

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bu İnsandan Nefret Ediyorum Artık

Dostlar sizinle birşey paylaşacam.. Ben ailenin tek çocuğuyum.. Fakat çevremdeki insanlarla hep içice yaşadım onlarla büyüdüm.. Bunlardan en yakını teyzemin torunu onla beraber büyüdük sayılır.. Her işe beraber her yere beraber giderdik fakat zaman şartlar bizi ayırdı.. Hemde çocukluk çağlarında.. Onu çok seviyordum oda beni.. Ben ondan 3-4 yaş büyük olduğum dan metin abim abim benim gibi cümlerlerle hitap ederdi.. Ama bazı hareketlerini davranışlarını sevmezdim.. Yaş ilerledikçe yollarımız iyice ayrıldı.. Ve abi lafları artık sona erdi emice nbr gibi cümlelere dönüştü.. Ve bana öyle geliyor ki ender(ismi ender) biraz ukala ve kendini beğenmiş biri oldu.. Tabi bunda ailesininde rolu büyük parayla ve şımarık büyüdü.. Lokantaya beraber gitsek ben çorba içerdim o köfte ve salata isterdi.. Ya abi ben üstünü tamamlarım sende köfte ye yada benimkinden alabilirisn gibi düşüncüleri yoktu.. Üstüne üstecelik yine bi keresinde bi gün gelecek parasız kalıp gelip benden para isteyeceksin lafını hiç unutmuyorum.. şimdilerde istanbulda ünv okuyor altında araba kız arkadaşı var parası var.. anlayacağınız bi havalarda.. Bide kıskandırmak için mi nispet için mi kız arkadaşıyla resmini msn koyuyor.. msnden yazsam slm versem birinciye cvp veriyor ikinciye yok sanki hiç kaile ciddiye almıyor.. gitgide soğudum çocuklukta birbirmze aşıktık şimdi ise nefret etmeye başladım bu insan yeri geldğinde beni beş parasız gördü yeri geldğinde beni akılsız bile etti.. artık hiç sevmiyorum msnden silmeye karar verdim ama elim bi türlü gitmiyor..
    bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Metin06 ben kişilik olarak sessiz çekingen biriyim küçükken teyzeçocukları abi derdi sayarlardı şimdi benden 6-7 yaş küçük olanlar bile takmıyor beni zoruma gidiyor ama napacağım msnmde "Hayat, kadere inat seni sil baştan yaşayacağım" sözüyle avunuyorum. : )
    Sende de böyle birşey olabilir mi?
    Her şey güzel olacak...

Yorum

sil gitsin kardeşim sen kendine yetersin başka arkadaşın yokmu onlarla takılırsın üstüne daha fazla para kazanmaya bak sil gitsin kendini yetersiz görme asla

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal34
        sil gitsin kardeşim sen kendine yetersin başka arkadaşın yokmu onlarla takılırsın üstüne daha fazla para kazanmaya bak sil gitsin kendini yetersiz görme asla
        kemal34 benim kendi çevrem dostalarım arkadaşlarım bana kendi akrabalarımdan daha çok kıymet veriyolar yeri geldğinde maddi yeri geldğinde manevi.. biz birbirmizi para pul için sevmiyoruz ama insan insana her zaman lazım öyle değil mi.. ben kimseyi parayla ölçmem.. onun o zamanki lafı beni çok kırdı gün gelecek dedi parasız kalacaksın gelip benden para isteyeceksin.. ben bu sözü kimseye diyemem çok zenginde olsam param pulum olsada kimseyi parası yok diye küçük görmem inciltmem.. sildim zaten artık ender yok benim için...
        bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: masum528
          Metin06 ben kişilik olarak sessiz çekingen biriyim küçükken teyzeçocukları abi derdi sayarlardı şimdi benden 6-7 yaş küçük olanlar bile takmıyor beni zoruma gidiyor ama napacağım msnmde "Hayat, kadere inat seni sil baştan yaşayacağım" sözüyle avunuyorum. : )
          Sende de böyle birşey olabilir mi?
          Bence hem takmıyor artık hemde zengin bi ailenin çocuğu olmadık paramız yok ondan kaynaklı.. belki ozamanlar öyle düşündü.. belki de hiç düşünmedi kırılacağımı yada söylediği söze pişman oldu fakat parası olanının kıymeti oluyor.. bu bi gerçek.. bazen kendimi bi ottan farksız görüyorum yada kendime kızıyorum 27 yaşında okul bitirecem para kazanamadım bu yaşıma kadar hep ailem baktı.. bazen şikayetçi oldular bazen olmadılar sonuçta ne olursa olsun benim gururuma dokunuyo.. çevremdeki yani çoğunlukla ailemdekiler hepsi paralı yada yaşam seviyesi kalitesi yüksek insanlar.. onların o yaşamını görünce kendimi geri kalmış gibi hissediyorum en basitinden herkezin elinde kameralı telefonlar ben ise 3310 la idare ediyorum sakın sözlerim siz yanıltmasın bu onları kıskanmak yada çekememezlik gibi anlaşılmasın.. ama bizim ailede sorunlar hastalıklar maddiyat.. bunlar olunca hiç birşeye el uzatamıyorsun yada hayatın kısıtlı oluyor.. o kızdığım ender bikeresinde metin abi yok mu kız dedi yok dedim 3-4 senedir kimseyle çıkmadım ne sevebildim nede sevdiğim zaman sevdiğimden birşey anladım.. şu 5 senedir içtiğim ilaçlar hastalıklar bana son noktayı koydu tek üzüldğüm taraf istedğim gibi yaşayamadım ama ne olursa olsun hayatımı kurtarmalıyım... mesaja cvp yazan herkeze tşkler...

Yorum

İşleniyor...
          X