Duyuru

Collapse
No announcement yet.

6 ayda 3 ilaç değiştirdim doktor ne verse saldırganlık yapıy

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• 6 ayda 3 ilaç değiştirdim doktor ne verse saldırganlık yapıy

ilk cipralex kullandım sonra paxera şimdi xetanor kullanıyorum artık ilaç içmek istemiyorum doktor ilaç içmezse terapiyi çoğaltman gerek dedi hem bişeyin yok diyor hemde terapiye git diyor doktor beni istemiyor artık ilaç içmek istemiyorum xetanoru c.tesi kullanmaya başladım çok halsizlik yaptı

ara sıra böyle ilaç içmicem istekleri bendede oluyor biraz sabretmek lasım :roll: bende bak 1 senedir ilaç alıyorum bırakmak istemıyrmuuym istiyorum ama biraz daha sabredip temelli içmicem hiç sende biraz sabret sonuçta ömür boyu kullanmıcaz bu illet şeyleri.

Yorum

Hayat sizin kararlar sizin. Ama kararlarınızı almadan önce bilinçli olmanız ve bu kararların getireceği sorumlulukları üzerinize almanız gerek. İlacı bırakıcaksanız yada doktorunuzu değiştirecekseniz, bunu doktorunuza bildirin.

Yorum

hangi ilaçı içsem saldırganlık yapıyor

şuanda xetanol kullanıyorum yeni doktor ilaçını değiştirelimmi dedi daha bugün aldım dedim meğerse xetanol serotonin en yüksel olduğu ilaçmış bırakması zormuş ben 10 mglik kullanıyorum bir hafta öyle kullan dedi doktor sonra 20 mg yap ama ben 10 mg kullancam 13 haziranda yeni doktora gidicem yeni doktor ilaçı bir süre kullan o zaman dedi sonra değiştiririz dedi tamam dedim bende

Yorum

ilaça devam terapiye devam

ne zaman kurtulcam ben bu hastalıktan ya

Yorum

16 yaşımda başladım ilaçlara şimdi 25 yaşındayım.ilaçları hiç bırakmadım ama bazı dönemler dozu fazla azalttığım zaman hemen hastalığım alevlendi.bende kurtulmak istiyorum ilaçlardan ama mümkün değil.zaten ilk gittiğim doktor ege ünv sinde doçentti ve onun söylediği nasıl şeker hastası ömür boyu düzenli ilaç alırsa sende bu ilaçları alıcaksın demişti.başta kabullenemedim ama yıllar sonra kabullenmek zorunda kaldım.keşke hiç bu ilaçlara muhtaç olmasak

Yorum

bende kendimi iyi hissedene kadar içicem

meşbur biliyorum problemlerimi çözene kadar devam tekrar hastalanırsam tekrar ilaç içicem

Yorum

İşleniyor...
              X