herkese merhaba..bugün doktor kontrolüm vardı ve zeldox diye bir ilaç verdi doktorum..internette biraz araştırmak istedim ama yeterince bilgi bulamadım..kullanıpta yan etki yaşayan var mı?çok uyutur mu,iştah açar mı acaba? gerçekten korkularım var bu konuda..şimdiden teşekkürler.. :roll:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
"ZELDOX" kullanan var mı arkadaşlar?
Collapse
X
-
-
uykuya eğilim yapabilir ama leponex zyprexa remeron gibi ağır uyku yapması genelde beklenmez.belki ilk haftalarda ağır uyku yapabilir ondan sonra geçer diye düşünüyorum.yeni ilaçlar arasında en az kilo aldıran hatta aldırmayan bir ilaçdır.
en önemli sorunlarından biri ise yarı ömrü kısa olduğu için günde 2 doz halinde kullanman gerekir
-
slmm
banada doktorum 2 hafta önce yazdı sabah akşam kullanıyorum ılk hafta fazla uyku yaptı yinede iyi kilo konusunda ise yemek yemiyorum artk pek iştahı kapatyr<div>bır derdım var artık tutamam ıcımde gıtsem nereye kadar kalsam neye yarar hıc anlatamadım hıc anlamadılar</div><br />
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dost84uykuya eğilim yapabilir ama leponex zyprexa remeron gibi ağır uyku yapması genelde beklenmez.belki ilk haftalarda ağır uyku yapabilir ondan sonra geçer diye düşünüyorum.yeni ilaçlar arasında en az kilo aldıran hatta aldırmayan bir ilaçdır.
en önemli sorunlarından biri ise yarı ömrü kısa olduğu için günde 2 doz halinde kullanman gerekir
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: esra-dgnslmm
banada doktorum 2 hafta önce yazdı sabah akşam kullanıyorum ılk hafta fazla uyku yaptı yinede iyi kilo konusunda ise yemek yemiyorum artk pek iştahı kapatyr
Yorum
-
ben de 20 mg kullanıyorum ben direk sabah akşam başladım bende halsizlik sersemlk baş dönmesı mıde bulantısı oldu ama bunlar sende değişebilir ilaçtan sonra yemek yemeyı bıraktım insan hiç acıkmıyor aslında o kadar memnun değilim çünkü uyandıktan sonra zor oluyor sersem gıbı<div>bır derdım var artık tutamam ıcımde gıtsem nereye kadar kalsam neye yarar hıc anlatamadım hıc anlamadılar</div><br />
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: esra-dgnben de 20 mg kullanıyorum ben direk sabah akşam başladım bende halsizlik sersemlk baş dönmesı mıde bulantısı oldu ama bunlar sende değişebilir ilaçtan sonra yemek yemeyı bıraktım insan hiç acıkmıyor aslında o kadar memnun değilim çünkü uyandıktan sonra zor oluyor sersem gıbı
Yorum
-
yok benden istemedıler bugun gıttım doktora söyledim normaldir dedi vücud yavaş yavaş alışıyormuş zamanla bu şikayetlerin geçer dedi<div>bır derdım var artık tutamam ıcımde gıtsem nereye kadar kalsam neye yarar hıc anlatamadım hıc anlamadılar</div><br />
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: esra-dgnyok benden istemedıler bugun gıttım doktora söyledim normaldir dedi vücud yavaş yavaş alışıyormuş zamanla bu şikayetlerin geçer dediinş en kısa zamanda alışırsın..bu yan etkiler olmadan iyileşme imkanı olsa keşke ama işte imkansız :evil:
Yorum
-
ceyda ya soru
Ceyda merhaba...konunu okudum.Ben rexapin kullanıyodum yıllardır,bugün doktorum zeldox geçmeme karar verdi. Çünkü rexapin çok kilo aldırıyor ve uyutuyordu.
Sen zeldox kullanalı aylar geçmiş. Nasıl ? Memnun musun zeldoxdan ?
ben akşamları 60 mg alıcam
Yorum
Yorum