Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Paxera 18.gün
Collapse
X
-
Paxera 18.gün
18.gündede hapin yan etkileri yoğun şekilde devam ediyor.sol elimde yanma .mide bulantisi hissi.boğazda yumru hissi..bunlar geçermi arkadaşlar -
bu yazınız beni etkiledi hocam.en azından mart sonuna kadar ilacı bırakmama kararı aldım sanırım ilaç ilk zaman aşırı kaygı yapıyor aşırı kaygıda bazı sorunlara yol açıyor.
-
yenotamo
Daha önceki konularına da yazdım SSRI türevi ilaçların yan etkilerini. Bende Başka bir SSRI olan zedprex kullanıyorum, boğazda yumru ve yutkunma güçlüğü kuruma yaşadım. İlk zamanlar yoktu, sonradan ortaya çıktı. El ve ayaklarda uyuşma, sanki içten yanıyormuşçasına his yaşadım. İdrara başlamada güçlük çekme sorunu yaşadım. İştahsızlık yaşadım. Avuç içinde ufak tefek deri döküntüleri oldu, geçti. Avuç içi kızarıklıklar oldu. İshal oldum, düzeldim.
Serotonin en önemli nörotransmitterlerden. Vücutta birçok şeyden sorumlu. Beyindeki düzeyi değişince, vücudunda alışmaya çalışıyor. Dişini sıkman, kendini telkin etmen lazım. Değilse, psikiatrisini değiştir. Ya da doktoruna de ki ben bırakıcam doz ayarlaması yapın ilaçsız tedavi olucam de, doz ayarlaması yaptır. Kendi kafana doz ayarlaması yapma, bırakmaya başlayınca serotonin düzeyi yine değişecek bu defa başka sıkıntıların olacak...
Leave a comment:
-
devlet hastanesi doktorlarina guvenebilirsin isletmeci degil nede olsa insan sagligi icin calisip sadece maasini aliyor
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
http://multiyasam.com/goguste-yanma-...i-ve-tedavisi/
paxera sözde anksiyete ilacı yan etkilerinde yine huzursuzluk var bu saçmasapan ilaçları kim üretmiş onca insanın hayatıyla oynanmasına sebep olmuşlar
Leave a comment:
-
doktorlar hakkında hep söylenen doktora danış en iyisini o bilir doktorun dediği önemli gibi komik naif laflar ilaçlar hakkında en iyisini sen bilebilirsin çünkü kullanan sensin eğer faydalı gelmiyorsa kararı sen verirsin
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: yenotamo View Posthocam sol kol ve göğsümde yanmalar hayatımda ilk kez yaşadım.son 7 gündürde bu boğazda yumru hissi oluştu.
Leave a comment:
-
hocam sol kol ve göğsümde yanmalar hayatımda ilk kez yaşadım.son 7 gündürde bu boğazda yumru hissi oluştu.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: yenotamo View Posthocam zaten şuandada var hepsi 21 gün oldu hayatı zehir etti bana.20 mg a indiricem sonra bırakıcam.sizce bu boğazımdaki yumru hissi ilaçtanmı hocam.zira muadili olan xetanor ilacında bu yan etki sayılmış
evet ilaçtan kaynaklanıyor daha bir çok yan etkileri var
Leave a comment:
Leave a comment: