antipsikotik ilaçlarla beynimi öldürüp psikolojimi bozdular ilaçları zorla kullandırıyorlar ilaçları bırakmak için başka bir eve taşınmam gerek ama taşınabileceğim bir yer yok psikiyatrist kullanmazsan seni mahkemeye verir hastaneye yatırırım diyor
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
antipsikotik
Collapse
X
-
-
Evet haklisin kaldiki risperdal ağır bir ilaç ilaçların hiçbiri iyi değil aslinda .. pisikiyatrin neden öyle diyor bi tanıdık felanmi yani çevreye zararı olmayan kimseye saldirmayan insanı zorla tutupta yatiramazlar hastaneye .. ailen ne diyor bu işe nekadar suredir risperdal kullanıyorsun banada yazdı doktor risperdal ağır bi ilaç bi kullanıyorum bi bırakıyorum bide bu ilaç biliyor musun 100.000 de bir kişiyi öldürmüş ve birçok kişiyi felç etmiş gerçekten beyni öldürüyor haklisnÂ*
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Murat1234 View PostEvet haklisin kaldiki risperdal ağır bir ilaç ilaçların hiçbiri iyi değil aslinda .. pisikiyatrin neden öyle diyor bi tanıdık felanmi yani çevreye zararı olmayan kimseye saldirmayan insanı zorla tutupta yatiramazlar hastaneye .. ailen ne diyor bu işe nekadar suredir risperdal kullanıyorsun banada yazdı doktor risperdal ağır bi ilaç bi kullanıyorum bi bırakıyorum bide bu ilaç biliyor musun 100.000 de bir kişiyi öldürmüş ve birçok kişiyi felç etmiş gerçekten beyni öldürüyor haklisnÂ*
Yorum
Yorum