Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Efexor Kullanıyorum Ama Hiç İyi Değilim. (Paxil'e geçtim)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Sayın Umut34

Dün doktoruma gitti. Sülpiri bana sakinleştirici olarak vermiş. Nerviumu da sordum kendisine, bağımlılık riski daha çok olduğundan, o tip ilaçları pek vermek istemiyormuş, ama dilersem bi tane yazabileceğini söyledi bende aldım. Bugun sabah 1 tane aldım ilactan ama çokta bir faydasını görmedim, bana göre sülpir daha etkili.

Paxil ve sülpire bir ay daha devam edecekmişim. Hastalığım Depresyon imiş. Bir ay sonra karaciger ile ilgili bişey yapılacakmış, birde kilo kontrolu, çok uzun konuştuğumuz icin bir çoğunu unuttum Şimdilik durum bu.
    İmzam buraya sığmayacak kadar uzun...

Yorum

2 ay prozac tedavisinden sonra efexore basladım, kendimi duvara carpılmış gibi hissediyorum. sanki bu ilaçlar daha çıkmaza sokuyor beni. şimdi 75 mg efexor, 20 mg prozac , 100 mg serequal, ve tranko buskas kullanıyorum. kendimi iyi hissediyormuyum , hayır. sürekli uyumak ve kimseyle muhattap olmamak istiyorum. zordayım bu unipolar depresyon ve şizofreni başlangıcı hakkında bilgisi olan varsa nolur yazsın.

Yorum

Nervium veya Sülpir tercihiniz hk.

Sevgili Noxco,

Nervium yerine Sülpir’in sakinleştirici tesirinin üzerinizde daha fazla olduğunu bildirmenize teşekkür ederim.
        Birkaç evvelki yazınızda Sülpir’i yatıştırıcı, sakinleştirici olarak 2 yıl önce belkide uzun zaman (3-6 ay ve fazlası) kullandığınızdan sonra, zekanız ve hafızanız üzerinde çok kötü tesirlerin bu ilaç yüzünden olduğunu zannettiğinizi belirtmiştiniz. Bu ilacın büyük dozlarının şizofreni’de kullanılır olması bu zannınızın doğru olabileceği şüphesini bendede uyartmıştı. Eğer bu zannınızdan tamamen kurtulmuşsanız Sülpir’i tercih etmenizde bir sakınca görmemekteyim.

Saygılarımla,

Umut34

Not: Burada yazdıklarım doktora danışmanın yerine geçemez.
        Çaresizseniz Çare sizsiniz. U34

Yorum

Sayın Umut34
          Doktorumda Sülpirin şizofren tedavisinde kullanıldığını teyit etti, bendeki bu "salaklaşma" olayınıda sorduğumda güldü ve böyle bir şeyin olmaması gerektiğini söyledi, ama ben farkediyorum bende böyle bir durum var. Hatta önceki zamanlardada olduğu gibi yani ilacı kullandığım önceki dönemdeki gibi, çevremde yine, neden öyle saf saf bakıyosun gibi uyarılar alıyorum Doktorumun dediğine göre bir ay sonra sülpiri kesiyoruz ve paksile devam ediyormuşuz, bakalım ne olacak bende beklemedeyim.

Yorum

hemen hemen 6 ay oldu efexor'a başlayalı. 150 mg'la devam ediyorum, yaşımdan dolayı arttıramıyo daha fazla dozu. bir sürü ilaç kullanıyorum, belki efexor'dan belki diğerlerinden fayda gördüm biraz, bazı şikayetlerimde iyileşme oldu. ama genel anlamda aynı kabusları yaşıyorum hala. 7-8 aydır tedavi görüyorum, hayattan beklentim kalmadı artık. fizyolojik sıkıntılarım azalmakta sadece...
            Yaşamak Güzeldir; Çünkü, Teker Teker Tüketilen Günlerin Ardından Ebedî Hayat Başlayacaktır!...

Yorum

Kaç ay oldu paxil ve sülpir kullanalı, epey bi toparladım diyebilirim, ama korkularım arada nüksediyor, tam olarak hala iyileşemedim.

Yorum

hepsini birden bırakasım geliyor bazen. gecenlerde iki gün içmeyi unuttum efexoru aman yarabbim. aynı madde bağımlıları gibi zangır zangır titredim, ayakta duramadım, nasıl bir felaketin içine düştüğümü o an anladım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: segah
                  hepsini birden bırakasım geliyor bazen. gecenlerde iki gün içmeyi unuttum efexoru aman yarabbim. aynı madde bağımlıları gibi zangır zangır titredim, ayakta duramadım, nasıl bir felaketin içine düştüğümü o an anladım.
                  Böyle düşünmeyin, efexor banada yaramadı, 3 hafta kullandım ve paxile geçtim. Öyle pat diye bırakılmaz ilaçlar, bunu ancak doktor kontrolünde bırakmalısın. Çevremde faydasını gören bi kaç kişide var.

Geçmiş olsun.

Yorum

ben aylardır kullanıyorum. offffff yarın doktora gidicem, kendimi berbat hissediyorum, 16 kg aldım çıldırmak üzereyim. 300 mg efexor alacağıma 40 mg prozac alsam bundan iyiydi, yarın uzun uzun konusucam bu meseleyi

Yorum

Sakin ve rahat ol, emin ol herşey düzelecek, sadece doğru ilacı ve doğru doktoru bul. Bu bazen biraz zaman alabiliyor ama, unutmaki her derdin bir dermanı vardır, bu senin içinde bulunduğun durum ve rahatsızlığında var, ama azıcık sabır, inan herşey çok güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Noxco
                        Orjinal yazı sahibi: ben_sen_o
                        boyunda ağrı bendede oluyo yanma falan oluyo bazen baktırdım boynumda hiç bir şey yok .....

stresten heralde....
                        Stresli yada aniden sinirlendiğim zamanlarda bendede boynumda bir ağrı oluşuyor ama, Paxil ve sülpiri kullanmaya başladığım günden itibaren bende stres yok. Ama boyun ve sırt ağrılarım, Paxil ve sülpire başladığım gün başladı ve halen devam etmekte... Bence ilaçtan, ama hangisinden bilmiyorum.
                        ben sülpir hiç kullanmadım ama doktorum 3 hafta önce lustral'i bıraktı ve paxil'e geçti,boynum ağırmaya başladı
                        paxil'den olabilir mi?

Yorum

Boyun ağrısının paxil den olduğunu sanmıyorum, çünkü ben kullanmaya başladım başlayalı artık ağrımıyor boynum, yinede doktoruna bi sor derim.

Yorum

doktorumu değiştirdiğimde efexor yerine paxil (ticariismi farklıydı) vermişti.
                            ama kullanmadım, bir sinir uğruna bütün ilaçlara veda ettim o gün..
                            Yaşamak Güzeldir; Çünkü, Teker Teker Tüketilen Günlerin Ardından Ebedî Hayat Başlayacaktır!...

Yorum

Merhaba

Sevgili majör ilaçları birden bırakıp kumar oynanırmı ..ancak doktor
                              kontrolünde azaltarak bitirilir ..helede efexor abd de yasaklanmış bir
                              ilaç ..intihar eğilimi yarattığın için ..şu yazdıklarınıza bakıyorum acaba
                              ben sizlerden çok yaşlı olduğum içinmi ilaçları daha fazla kabulleniyorum yoksa sizler sabırsızmı davranıyorsunuz ..bu hastalık
                              lardan kimse ölmüyor ..eninde sonunda iyileşeceksiniz hiç umutsuzluğa
                              kapılamayın .. ben 17 yıldır bu ilaçları kullanıyorum .. 6 seans ekt
                              oldum .. bu gün 53 yaşındayım gayet sağlıklı keyifli torunumu sevmeye
                              gidiyorum ..ilaçları bırakmayın sabırlı olun boş durmayın mutlaka bir
                              uğraş bulun ..hastalığı hayatın önüne koymayın ..sevgilerimle
                              <br /><br />&nbsp;&nbsp; Kuralları&nbsp; bilirseniz hayat oyununu&nbsp; biln&ccedil;li oynarsınız

Yorum

noxco geçmiş olsun yazdıklarınızı okudum merak ettim baya zaman geçdi sülpiri kullanmaya devam ediyormusunuz? bende sülpiri 1 aydır kullanıyorum. hakkında pek fazla bilgi bulamadım kapalı kutu gibi ilaç sülpir!

Yorum

İşleniyor...
                                X