Duyuru

Collapse
No announcement yet.

benim bir antidepresandan beklediğim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• benim bir antidepresandan beklediğim

birçok antidepresan denedim.en sonunda ucuz bir tanesinin işe yaradığını görmeye başladım.
    Ama tek etkisi kafaya takmama ve yapay gibi gelen bir coşku hissi.(sanki huzursuz da ediyor)
    benim istediğim bu değildi.
    benim bir antidepresandan beklediğim; bana hayatı anlamlı hissettirmesi ve kendimi sevdirmesi.
    ama malesef bunlar olmuyor.
    neden acaba???

Kendi kendine ilaç denemeleri ne derece doğru? Doktor kontrolünde isen ve doktorun veriyorsa mesele yok.
    Hiç bir antidepresan diğerinden daha güçlü değildir. Ancak doz ayarlaması çok önemli.
    Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

hayatın anlamını bulmak ve kendini sevmek..
      çok mu şey istiyorum.
      herşey düşünce de bitiyor diyene hak veriyorum ama sanırım insan hayatını değiştirebilemiyorsa istemediği bir insanla evli kalmaya devam ediyorsa -yani bu ben oluyorum- işte bu durumda artık kendini sevmesi de çok zor.

Yorum

beyinde bazı maddeler eksildiği için insan gereksiz yere sebepsiz yere kendini mutsuz hissedebilir.bu durumda antidepresan ile iyileşme şansın en az yüzde 60 dır.fakat sosyal bi problem ise antidepresanın çok etkisini göremezsin.örneğin yolda giderken üstünden tır geçti diyelim doğal olarak kendini kötü hissedersin antidepresan çözemez

Yorum

dost84 çok güldüm.Güzel örnek olmuş.Bende istemediğim bi ortamdayım ve değiştirme şansımda yok.En fazla bu ortamdaysam ve değiştirme şansım yoksa bu ortamda elimden gelenin en yisini yapmalı hayata daha mutlu bakabilmeliyim.
          Bulunduğun ortamın iyi yönlerini bulmaya çallışırsın,baktın olmuyo ilaç kullanarsın.Başka alternatif yoktur çünkü.

Yorum

ilaca ek olarak psikoterapi verilmesinin manasıda burda zaten

Yorum

Antidepresanlar salgılanmış serotoninin yıkımını engeller. Yani azcık mutlu olduğun an işte hayatın yola girmeye başlar. Serotonin artar artar ve artar... Ama sen içtiğin gibi mutlu olmak istiyorsan yanlış ilacı kullanıyorsun extazy almalısın

Yorum

İşleniyor...
              X