slm arkadaşlar..Uyku problemim nedeniyle bi psikiyatr doktor xanax verdi fakat hakkında pek ii seyler duymadığım için içmedim.Sizin fikirlerinizi de almak isterim arkadaşlar bu konuda görüşlerinizi almak isterim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
xanax
Collapse
X
-
-
evet anksiyete problemim var cok ağır değil ama ara sıra kendimi cok sinirli ve mutsuz hissediyorum...Haftada 2-3 gün uyku problemi cekiyorum..Doktor citoles 5 mg verdi sabahları alıyorum işte insallah ii olurumOrjinal yazı sahibi: neyzenlenin View Postxanax bağımlılık yapabilir. anksiyete yani kaygı giderici bir ilaçtır.
anksiyete probleminiz var mı?
anksiyete probleminiz yoksa uyku için Laroxyl, Tolvon ve Remeron gibi antidepresanlar denenebilir.
Yorum
-
ywa xanaxın kafa felan yaptığı yok ,sadece sıkınrıgiderci buda tabi bi tür uyuşma,uyuşturucuya girer tabi.direk etki göstermesi çok riskli
bende şu an 3 ktu 1mg lık xanax var kullananlar bilir ,ama ben dokumuyorum,çünkü 1 .gün kulladdndıktan sonra 2 gün bi poka yaramıyor ,buyüzdende doz yükseltmek zorunda kalıosun ..ama çok oğun anksiyete varsa nefes alamamaya kadar gidiyorsa kesinlike gerekli bi ankisiyolitik.
bu arada ben xanax almcaktım ama diazem(nervium),rivotlil ve ativanın satışı durmuş,tek xanax var piyasada
Yorum

Yorum