Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Citoles & Cipralex

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Citoles & Cipralex

Merhaba;

Yaklaşık 6 ay "Citoles" kullandıktan sonra psikiyatristim "Cipralex" kullanmamı tavsiye etti. Bu iki ilaç arasında benzerlikler farklılıklar nelerdir? Ayrıca önceden sabah 10 öğleden sonra 5 mg kullanırken şimdi sabah 15 mg kullanmaya başladım. İlaç tedavisine yaklaşık 6 ay daha devam etmem gerekiyor. Bilgisi olan arkadaşlardan yazmalarını bekliyorum. Yazacak olanlara şimdiden teşekkürler...
    Ya bir yol bul ya bir yol ac ya da yoldan cekil.

Bu "acı varmı acı?..." der gibi olmuş... Depresyondan ziyade çabuk sinirleniyorum ve zaman zaman öfkeme hakim olamıyorum...

Yorum

ikiside aynı ilaç.üreten firmaları farklı sadece.orjinali olan cipralexi kullanman daha sağlıklı.bazı muadil ilaç firmaları etken maddeden çalabiliyor.sinirlilik kişiliktende kaynaklanabilir hastalıktanda.kişilikten kaynaklanıyosa bence ilac kullanıp yan etkilerle uğraşma derim.mecbur kalmadıkça psikiyatirk ilaçlara bulaşmamak lazım

Yorum

dost84, dostça açıklamaların ve tavsiyelerin için teşekkürler...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adrenalin View Post
          dost84, dostça açıklamaların ve tavsiyelerin için teşekkürler...
          ben citoles kulanim 3 hafta fln oldu ya beni sinirlendircek bi olayla karsılasmadım yada sinirlenmedim ben citolesi ck kayglı oldum icin doktor tavsie etti sosyalleşemedim icin obunu düsünürmü bu sunu düsünürmü gibi kaygılarım var pek elle tutulur bi düzelme yok gib ama bazen hefes gelio yine yapamıom konusmak istedim insanla konusamiom mesela

Yorum

İşleniyor...
          X