merhaba arkadaşlar, ben okb hastasıyım, ayrıca bundan kaynaklı anksiyete durumları ve mevsimsel dalgalanmalarda var. birçok başarısız ilaç denemesi sonrasında doktorum cipralex yazdı vede enazından 5ay bekleyip sonucunu görmemizi söyledi. Cipralex resmen duygusal intihara yol actı, hicbirşey düşünemiyorsun hissetmiyorsun, ve de fazlasıyla umursamaz yapıyor insanı, bunların yanında aşırı unutkanlık ve konstrasyon bozukluklarıda cabası. cipralexin kullandıgım 3. aydan sonra depakin 500mgde kullanmaya başladım. Doktorum bendeki mükemmeliyetcigi cipralexle öldürmek istedi ama daha kötü bi hale getirdi beni ve cipralexi bu şikayetlerden ötürü bıraktım. Şimdi depakin icinde konstrasyon bozuklugu ve hissizlik yaptıgı söyleniyor. 2 ay oldu depakin kulllanalı ama kons. bozuklugu ve hissizlik durumunu aynı zamanda cipralex kullandıgım icinde anlayamadım. cipralexi azaltarak bıraktım ve 8 gündür hic kullanmamaktayım. (bırakmak başlamaktan daha bi dert..)
Acaba depakin kons. bozuklugu ve hissizlige yol acar mı ? ayrıca kullanan arkadaşlar faydaları ve yan etkileri karşılaştırdıgında memnunlarmı?
biliyorum uzun oldu ama yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Acaba depakin kons. bozuklugu ve hissizlige yol acar mı ? ayrıca kullanan arkadaşlar faydaları ve yan etkileri karşılaştırdıgında memnunlarmı?
biliyorum uzun oldu ama yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Yorum