Merhaba arkadaşlar..ben okb yim...2 aydır xanax(0,5 mg) kullanıyorum.. günde 4 yarım kullanıyorm ama takıntılarımı azaltmadı malesef...Doktorum Rivotril(2 mg) yazdı..yarından itibaren kullanmaya başlicam..Aranızda rivotril kullanan ve hakkında bilgisi olan var mı ??
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Rivotril
Collapse
X
-
-
Orjinal yazı sahibi: edgy View PostMerhaba arkadaşlar..ben okb yim...2 aydır xanax(0,5 mg) kullanıyorum.. günde 4 yarım kullanıyorm ama takıntılarımı azaltmadı malesef...Doktorum Rivotril(2 mg) yazdı..yarından itibaren kullanmaya başlicam..Aranızda rivotril kullanan ve hakkında bilgisi olan var mı ??
Yorum
-
benim devamlı kullandığım ilaçlar paxil(20mg) ve zeldox (60 mg) ...bunların yanında şimdi rivotril kullanmaya başladım bugün...bugün daha iyiydim ,hiç panik olmadım...zaman zaman huzursuzluk hisseettim..takıntılarım devam etti ama rivotril sayesinde panik olmadm, daha az olumsuzz etkilendim diyebilirim..Umarım zamanla Rivotril beni daha rahatlatır
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: edgy View Postbenim devamlı kullandığım ilaçlar paxil(20mg) ve zeldox (60 mg) ...bunların yanında şimdi rivotril kullanmaya başladım bugün...bugün daha iyiydim ,hiç panik olmadım...zaman zaman huzursuzluk hisseettim..takıntılarım devam etti ama rivotril sayesinde panik olmadm, daha az olumsuzz etkilendim diyebilirim..Umarım zamanla Rivotril beni daha rahatlatır
Yorum
-
anlıyorum seni sitte..bende yalnız okb değil duygu durum bozukluğuda var...zeldox u DDB için kullanıyorm...anafranil kullandım daha önce ama bana ters tepti..heryerimden su gibi ter akıyodu...2 yıldır zeldox + paxil kullanıyorm..ama mevsim geçişlerinde takıntı ve kaygılar artıyo malesef...bu sefer xanax kesmedi...o yüzden doktorum rivotril verdi...umarım daha da rahatlarım zamanla tek ümidim bu
Yorum
Yorum