Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Rivotril

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Rivotril

Merhaba arkadaşlar..ben okb yim...2 aydır xanax(0,5 mg) kullanıyorum.. günde 4 yarım kullanıyorm ama takıntılarımı azaltmadı malesef...Doktorum Rivotril(2 mg) yazdı..yarından itibaren kullanmaya başlicam..Aranızda rivotril kullanan ve hakkında bilgisi olan var mı ??

xanax da rivotril de takınıtıyı tam kesmez. takıntıya eşlik eden anksiyeteyi hafifletirler.
    takıntı için etkili ilaçlar antidepresanlardır. hepsi değil bazıları.

Yorum

biliyorum neyzen..zaten xanax kaygılarımı bi türlü kesemedi...doktorum rivotril daha güçlü,seni rahatlatır dedi..inş öyle olur...2 aydır çok fenayım...sürekli panik,kaygı ve takıntılar beni çok bunalttı...sadece biraz huzurlu olmak istiyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: edgy View Post
        Merhaba arkadaşlar..ben okb yim...2 aydır xanax(0,5 mg) kullanıyorum.. günde 4 yarım kullanıyorm ama takıntılarımı azaltmadı malesef...Doktorum Rivotril(2 mg) yazdı..yarından itibaren kullanmaya başlicam..Aranızda rivotril kullanan ve hakkında bilgisi olan var mı ??
        merhaba edgy..antidepresan ne alıyosun...rivotril obsesyonlarda faydalıdır..özellikle antidepresiflerle...xanax etki etmez ama ikisini de antidepresanlarla aldığın zaman gerçek manada faydalı oluyor.hatta obsesyonlu olanlar antidepresif almasa xanax ın rahatlatması bile zordur..fakat mucize ilaçlar.yalnız tedavi stratejin antidepresan ilaçlar üzerine olmalı..onlar çok daraldığında....

Yorum

benim devamlı kullandığım ilaçlar paxil(20mg) ve zeldox (60 mg) ...bunların yanında şimdi rivotril kullanmaya başladım bugün...bugün daha iyiydim ,hiç panik olmadım...zaman zaman huzursuzluk hisseettim..takıntılarım devam etti ama rivotril sayesinde panik olmadm, daha az olumsuzz etkilendim diyebilirim..Umarım zamanla Rivotril beni daha rahatlatır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: edgy View Post
            benim devamlı kullandığım ilaçlar paxil(20mg) ve zeldox (60 mg) ...bunların yanında şimdi rivotril kullanmaya başladım bugün...bugün daha iyiydim ,hiç panik olmadım...zaman zaman huzursuzluk hisseettim..takıntılarım devam etti ama rivotril sayesinde panik olmadm, daha az olumsuzz etkilendim diyebilirim..Umarım zamanla Rivotril beni daha rahatlatır
            merhaba edgy.panik bozukluk da var mı sende.zeldox huzursuzluk yapan bi ilaç.ayrıca okb yi tetikleyebilir.fakat depresif durumun varsa depresyonda katkı yapması için dr vermiş olabilir.yalnız okb için yazdıysa faydası olacağını zannetmiyorum tam tersi zaralı olabilir.risperdal uyar....panik atakları da ayrıca o dozlarda tetikleyebilir...küçük dozda anfranii paxilin yanında iyi olur sanki.dr. gibi konuştum ama...insan dr laşıyor zaman içinde...

Yorum

anlıyorum seni sitte..bende yalnız okb değil duygu durum bozukluğuda var...zeldox u DDB için kullanıyorm...anafranil kullandım daha önce ama bana ters tepti..heryerimden su gibi ter akıyodu...2 yıldır zeldox + paxil kullanıyorm..ama mevsim geçişlerinde takıntı ve kaygılar artıyo malesef...bu sefer xanax kesmedi...o yüzden doktorum rivotril verdi...umarım daha da rahatlarım zamanla tek ümidim bu

Yorum

İşleniyor...
              X