Duyuru

Collapse
No announcement yet.

antidepresan olan ilacımı nasıl bırakmalıyım?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• antidepresan olan ilacımı nasıl bırakmalıyım?

herkese slmlar ben psikotik bozukluklar tanısıyla yakınıyorum çünkü sadece hayallerim fazla genişse bu hastalıkmıdır ki neyse ben risperdal risperidion sabah 1 mg akşam 2 mg alıyorum bende bu ilaçı ilk aldığımda fena kalp ağrısı yapmıstı 1 hafta çekmiştim şimdi bir bucuk aydır kullanıyorum ama nedense yan etkimidir nedir onlar var simdide basımda kalp ağrısı miğde ağrısı cisimleri insanları camdan görüyorum gibi oluyor ben yarın cuma günü 17 yasıma giriyorum ilaçımı bırakmak istiyorum fakat ilk denemelerimde bu delice olmustu yani birde kesmiştim neyse bende şimdi olan belirtilere devam edeyim günde en az 2 kez sinirli hissetme ve yanındakine hiç nedensizce bağırma uzatırsam sandırganlık da oluyor tabni bu miğdemidir kalp ağrısımıdır yada sıkısmasımıdır bilemiyeceğim ama uğrasması epeydir var cünkü evde ağrı durmadan devam etmekte,yemek yerken miğde bulantısı normaldede var yemek yeidkten be dakika sonra yememiş gibi hissetme elimin sürekli titremesi bunu sürekli yazıyorum çünkü arkadaslarla buluşunca sürekli oluyor elimi bağlarım vücudum titrer konuşmada güçlük çekerim her an kendimi bayılacakmış gibi hissediyorum ederim tutarım diyorum kusura bakmayın biraz tuhaflaştım konuşmalarda yaşım küçük ama cinsel sorunlar biliriyor boşalamama organın ağrıması vücuda sanki batıyormuş gibi olma bunlar seyrediyor bende ekg çektirdim hemde kalbimin en hızlı acı verdiği anda hiç bişey çıkmadı gayet normal sigara kullanımı oldukça sık ama bende bu kalp ağrıları risperdal kullanımından sonra çıktı ben sadece günde 1 tane sabah 1 mg ile bırakmak istiyorum 1 hafta böyle alacağım ondan sonra bırakmak istiyorum

Doktora danışmadan kendi kafana göre bırakamazsın. Muhakkak doktora danış bunları ona da anlat. Doz ayarlaması yapar olmazsa başka ilaç verir.
    Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

bu ayın 31 inde randevu var hem kontrol hemde diş bi saat arayla neden kırmızıyla yazdınki kötümüdür bu ilacı bırakınca baska ilaç verir diyorsun ben ilaçlardan kurtulmak istiyorum bu arada risperdal risperidon antidepresanmıdır yoksa antipsikotik midir bilmek istiyorum

Yorum

ben bu durumu doktoruma danışmak istiyorum iyimser yardımın için tsşkler çünkü ben daha oncekileri gibi kendim bırakmak istiyordum dr verdi ilaçı onun kntrlunde bırakırım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hodmaynssmoyh View Post
          bu ayın 31 inde randevu var hem kontrol hemde diş bi saat arayla neden kırmızıyla yazdınki kötümüdür bu ilacı bırakınca baska ilaç verir diyorsun ben ilaçlardan kurtulmak istiyorum bu arada risperdal risperidon antidepresanmıdır yoksa antipsikotik midir bilmek istiyorum
          Ben bütün mesajlarımı kırmızı yazıyorum

Hiç ilaç içmesen keşke ama gerekliyse eğer bunun yan etkilerini gözönüne alarak belki başka bir ilaç verir demek istedim umarım iyi olursun.
          Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

risperdal risperidon etken maddeli bir a tipik antipsikotikdir. senin ne için kullandığını bilmiyorum ama yüksek dozları şizofreni tedavisinde düşük dozları anksiyete , okb ve depresyonda kullanılır antipsikotikleri bilmiyorum ama antideprasanlar doz azaltımı yapılarak bırakılır.

geçmiş olsunn...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iyimser View Post
              Ben bütün mesajlarımı kırmızı yazıyorum

Hiç ilaç içmesen keşke ama gerekliyse eğer bunun yan etkilerini gözönüne alarak belki başka bir ilaç verir demek istedim umarım iyi olursun.
              Abla be şu yazını kırmızı değilde bizim gibi normal bi yazı renginde yazsan öyle güzel olurki. Hani biz senin mod. olduğunu biliyoruz zaten, kırmızıya ne hacet demi
              "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" (Tirmizi)

Yorum

o ilaç kafaya göre bırakılmaz doktoruna danış daha beter olursun kendimden biliyorum.

Yorum

İşleniyor...
                X