Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlaç saatlerimi değiştirsem?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İlaç saatlerimi değiştirsem?

Arkadaşlar ben cipralex 15 mg alıyorum okb var. Devamlı düzenli şekilde kullanmam gerekiyor. Ama bu aralar fena bi sorunum var. İşe başladım ve bu geçtiğimiz bir haftada belki yüz defa azar işittim. Dikkat eksikliği ve unutkanlık yüzünden. Dalıp gidiyorum , söylenileni ilk seferde duymuyorum, bazen anlamıyorum, birşeye dikkatimi veremiyorum yanlış yapıyorum. Ve çok unutuyorum çok azar işitiyorum. Bunlar cipralexin yan etkileri midir? Eskiden böyle değildim. İşe başlayınca bu durum ortaya çıktı. Sabahları işe gitmeden önce içiyordum bugüne kadar. Ama bundan sonra akşam işten geldikten sonra içsem olumlu bir etkisi olur mu? Gün içinde biraz daha kendimde olabilir miyim? Bilen biri cevaplarsa çok sevinirim. Nerdeyse işimden olacam : (

en iyisi doktoruna sor
    istersen cipralexi oglen ymeginde al dikkatini biraz artirir belki arcalion sabah kahvaltisinda 2 tane al bir muddet ise yeni basladinizdan stres yapiyorsunuzdur bda dikkatinizi bozuyordur

Yorum

İşe başlayalı 1 ay oluyor ama ben gözle görünür bir gelişme gösteremedim. Bugün bir çocuk çıraklığa başladı o benden önce kaptı herşeyi. Ben beceriksiz miyim yoksa ilaç mı beni böyle yapıyor ikilemde kaldım. Bişeyler yapmak istiyorum fakat yapamıyorum. Bana işyerinde "bazen kafan duruyor" diyorlar. Zoruma gidiyor. Normalde çekingenim falan ama bu kadar pasifleşmemiştim ben: (
      Pazartesi günü ilacı almadan gidecem ve biraz daha gayret göstermeye çalışacam işe odaklanmaya çalışacam. Doktorla randevuma da 2 hafta falan var. Ya insanı durgunlaştırmayan normal hayatına devam ettirebilen bir antidepresan yok mu ya.

Yorum

akşam içsen daha iyi olur ,uykusuzluk yaparsa sabaha alırsın.cipralexe alıştıkdan sonra dikkatsizlik yapcağını sanmıyorum.yeni başladığın için sersemletmiş olabilir.ilacın zararı olsada faydası daha fazla

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
          akşam iç bişey olmaz....bende sabah içiyordum..işyerinde çok uykum geliyordu..akşam içiyorum sabaha daha iyi kalkıyorum bende cipralex 20 mg kullanıyorum..bende çok unutuyorum..sorun sende değil...yan etkisi olabilir..
          Teşekkür ederim msjını okuyunca rahatladım şimdi. Akşamları içecem artıkk.

Yorum

Doğru söylüyosun dost84. Cipralexi kullanmaya başlayalı 6-7 ay oldu ama ondan önce prozac kullanıodum o daha çok ağırlaştırıyordu beni. (Tabi kullananları etkilemek istemem her bünyeye göre değişiyordur).

Yorum

bu antidepresanlar çok ilginç, kimisinde uyku yapıyor kimisinde uykusuzluk. sizden farklı olarak cipralex bende uykusuzluk yapmıştı sabahtan alıyordum çok yorgun olsam da uyuyamıyordum. desyrel ile beraber kullanıyordum gece uyuyabilmek için.
              ATEŞİ TEKRAR ALEVLENDİRMEK İÇİN KIVILCIMLARIN OLMASI GEREKMEZ Mİ? KIVILCIMLAR OLMADAN ATEŞ NASIL ALEVLENİR?

Yorum

Uyku veriyorsa akşam için . Benim kullandığım ilaç uykusuzluk yapıyor o yüzden gündüz içiyorum.

Yorum

İşleniyor...
                X