Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kısır döngü

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kısır döngü

selam arkadaslar ben su an serdolect 16 mg kullanıyorum largastil i doc yeni kesti
    serdolect en mi bilmiyorum sabah 8 den once uyuyamıyorum uyku ilacı diye largactil alıyım diyorum bu sefer de 12 saat uyku uyuyorum neyse yakında işe başlayacam ve bu şekil devam ederse patron 2 gune kovar işten tedavi için de hayatı idame için de para lazım para için iş lazım iş için düzenli uyku lazım ilaç almasam olmayacak bu ilaçların bir ya uykusuzluk yapıyor ya kutuk gibi uyutuyor ya hafıza sorunu yapıyor dok ilacı hayat boyu kullanmayacan diyor ama değil 3-5 sene ya da her neyse 3-5 ay bile devam etmez bu şekil yani yukarı tukursem bıyık asagı tukursem sakal
    siz ne tavsiye edersiniz bu donguyu nasıl kırarım

kendini o kadar sıkma, zor bir durum maddi çıkmaza düşmek fakat şimdiden ben ne yapıcam diye düşürsen sonunu götüremezsin.

Yorum

sevgili civen bende aynı durumdayım çalışamıyorum uyku sorunumdan turizm mezunuyum alanımda iş bulamadım bir yıl eczanede çalıştım uyku açıcı ilaç kullanıyodum şimdi adını unuttum psikiyatrist vermişti buna ragmen gözümü açamıyodum gün boyunca akşam saat sekizde yatıyodum yine sabah kalkamıyodum iş yerinde eczacı olmadıgı zaman arkada hep uyuyodum çok zor haklısın ben de şu an çalışamıyorum senin gibi olan çok kişi biliyorum hiç takma düzelir inş ...

Yorum

teşhis psikoz
        bilmiyorum ben de surekli duzelir diyorum ama duzelmek bi yana hersey daha da kotuleşiyor bazen dusunuyom ne hata yaptım da tanrı bu cezayı veriyor diye ama bulamıyorum iyi bir universite bitirdim maddi yonden olmasa da cok zor sartlarda bitirdim ama hiç de hak ettiğim yerde değilim simdi maddi zorluklar da cıktı ne yapacağımı sasırdım doktora mı sitem edeyim kendimemi ailememi şaşırdım bilmiyom 6-7 senedir tedavi goruyorum ve bu surede yeni doğmus bir bebek konusmayı ogrenir yurumeyi ogrenir herseyi ogrenir okula baslar dunya savasları bile 4-5 sene surdu cumhurbaskanı bu surede değişir ama gel gor bir doktor hastayı iyileştiremiyor buyuk ihtimal bu yazım silincek ama doktor bi basit depresyonu tedavi etmek için mi bunca eğitimi goruyor diye dusunuyorum acıkcası neyse biz yine duzelir diyelim inşallah

Yorum

İşleniyor...
        X