aarkadaşlar ben hsatneden yazıyorum.bana leponex 300,facerin 300 bide yevi laroxl yazldılar ,ne gibi faydaları var yadanyan etkileri varv llaroxyl in ,kullanmış yada bilgisi olan??? wwyardım edin lütfen çünkü ben bu hasteneye bile güvenemiyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
laroxy imin bilsgisi olan var mı ??
Collapse
X
-
-
günaydın nemesiskm; kaç gündür ordasın ? şimdi nasılsın? bu ilaçları kullananların sana yardımcı olabilmeleri için hastalığını yazman daha iyi olur. laroxyl i duydum ama ne için kullanılıyor bilmiyorum. kullanan arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır bir de internetten araştır burdan da bilgi alabilirsin, şimdiden geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
-
Orjinal yazı sahibi: hayal78 View Postgünaydın nemesiskm; kaç gündür ordasın ? şimdi nasılsın? bu ilaçları kullananların sana yardımcı olabilmeleri için hastalığını yazman daha iyi olur. laroxyl i duydum ama ne için kullanılıyor bilmiyorum. kullanan arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır bir de internetten araştır burdan da bilgi alabilirsin, şimdiden geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.doktorum soruyorum sen karışma bize güven diyor! bakacaz sağol,sağol cevabın için
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ilhanabi View Postlaroxyl uyutur. depresyonda çok etkilidir. kaç mg alıyorsun. benim favori depresyon ilacımdır.uyku sorunu önemli değil50 mg kullanıyorum 25 sabah 25 akşam
ilhanabi,ne kadar zamanda etkisi başlarilacın etkisi ,ne kadar kullamıştın ,niye bıraartın??
çok soru oldu galiba
Yorum
-
hala laroxyl kullanıyorum. ama 50mg çok düşük doz. sadece hafif depresyonda etkilidir. Laroxylin major depresyondaki etkili dozu 150mg dır.
Yalnız Laroxylin yan etkileri yeni tip depresyon ilaçlarına göre oldukça fazladır.
ben ağır depresyon geçirdiğim zaman günde 200mg Laroxyl alıyorum. Laroxylin maksimum dozu 300mg dır. yan etkilerine katlanabilirsen tabi.
belirgin yan etkiler, ağız kuruluğu, idrar tutukluğu, kabızlık, çarpıntı, iştah artması. kalp hastaları için tehlikeli bir ilaçtır. ama bende kapte hiç bir problem yapmıyor.
Yorum
Yorum