Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uyumayı İstememek

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View Post
    insan olabilen herkes için bu ihtimaller var.. cinsellikte problem vardır şeklinde yorumlanmamalı.. son yorumda efsun çok güzel açıklamış yüzleşmek gerekli diye. bunun içinde ipuçları lazım.. en güçlü en sağlam ipuçlarını da orada bulabilirsin.. teşekkür içinde rica ederim saygılar size de...
    Freud'çusunuz anlaşılan Benim için yok diyeyim... Bu konuda bir problemin olabilmesi için, önce yaşanması gerekir..

Saygılar size de...
    I've been alone all along

Yorum

yaşanan sorun var işte: uyku
      çözüme gitmek kolay değil yollar lazım diyorum.. bunlardan biride cinselliği irdelemek..

ama siz hala cinsellikte sorun yok diosunuz sorun var demiyoruz kii.
      Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

gördüğün o maskeli adamların girdap gbi birbirine giren renklerin karışan şeylerin hepsinin belli bir anlamı mutlaka var..
        o renkleri ayırman gerek birbirinden.. herşeye gerçek anlamını vermeli ve neyin neden olduğunu kafanda çözüme kavuşturmalısn..
        geçmişinin sana söylemesi gereken çok şey var.. fakat bu defa karşılığında susmaman gerek..

Yorum

yaşanan sorun var işte: uyku
          çözüme gitmek kolay değil yollar lazım diyorum.. bunlardan biride cinselliği irdelemek..

ama siz hala cinsellikte sorun yok diosunuz sorun var demiyoruz kii.
          Ben anlatamadım... Cinsellikte sorun yok demedim, cinsellik yok dedim.. Yani, aktif bir cinsel hayatım yok. Hatta neredeyse bu konu benim için tabu..Şimdi anlatabildiğimi umuyorum...

Orjinal yazı sahibi: Efsun View Post
          gördüğün o maskeli adamların girdap gbi birbirine giren renklerin karışan şeylerin hepsinin belli bir anlamı mutlaka var..
          o renkleri ayırman gerek birbirinden.. herşeye gerçek anlamını vermeli ve neyin neden olduğunu kafanda çözüme kavuşturmalısn..
          geçmişinin sana söylemesi gereken çok şey var.. fakat bu defa karşılığında susmaman gerek..
          oooo bu o kadar zor ki... Senelerden bahsediyoruz... Her seferinde önce maskeli insanlarla başlayıp, sembollere-şekillere dönen bir girdaptan.... Neyi, nasıl ayırabilirim ki... Bu çok ama çok zor.... Ama doğru, geçmişin bana söyleyeceği daha çok şey var..... Susmama şartı, bunu sevdim

Yorum

Ailede öykü varsa,, başka uyku bozuklukları eşlik ediyorsa ya da uyku sırasında apne dediğimiz soluk alıp vermenin durması da hissediliyorsa,,bir doktora gitseniz labarotuara yönlendirir sizi ,,beyin dalgalari ve uyku bozuklugu cesitleri belirlenebilir..
            Depresyon gibi psikiyatrik hastalıklar da uyku bozukluklarını tetikler. Yapılacak psikiyatrik muayene sonucunda düzenlenecek antidepresan tedavi ve uyku düzenleyici tedavi bu sorunu tamamen ortadan kaldırabilir..
            Altta yatan psikopatoloji ilaçla düzenlenmeden yapılacak terapi her zaman yeterli olmayabilir. yaşamınizdaki çatışmaları terapi ile çözümlemek iyi bir destekleyici durumdur ancak bu fiziksel problemin tedavisinde her zaman yeterli olmayabilir....
            bence bir doktordan yardim alin,,sizi daha iyi yönlendirecektir..Güya uyuyamamak zor)
            Last edited by Havle; 22-06-2014, 10:59 AM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Havle View Post
              Ailede öykü varsa,, başka uyku bozuklukları eşlik ediyorsa ya da uyku sırasında apne dediğimiz soluk alıp vermenin durması da hissediliyorsa,,bir doktora gitseniz labarotuara yönlendirir sizi ,,beyin dalgalari ve uyku bozuklugu cesitleri belirlenebilir..
              Depresyon gibi psikiyatrik hastalıklar da uyku bozukluklarını tetikler. Yapılacak psikiyatrik muayene sonucunda düzenlenecek antidepresan tedavi ve uyku düzenleyici tedavi bu sorunu tamamen ortadan kaldırabilir..
              Altta yatan psikopatoloji ilaçla düzenlenmeden yapılacak terapi her zaman yeterli olmayabilir. yaşamınizdaki çatışmaları terapi ile çözümlemek iyi bir destekleyici durumdur ancak bu fiziksel problemin tedavisinde her zaman yeterli olmayabilir....
              bence bir doktordan yardim alin,,sizi daha iyi yönlendirecektir..Güya uyuyamamak zor)
              Uyku apnesiyle ilgili bir sorun yaşamıyorum. Fizyolojik bir sebep değil yaşadığım..

Hep dediğim bir şey var: depresyonun nedeni midir uykusuzluk, yoksa uykusuzluğun nedeni midir depresyon diye Ben uyuyamıyor değilim... İstesem uyuyabiliyorum.. Uykusuzluk gibi bir sorun yaşamıyorum.. Sadece uyumak istemiyorum... Bu fark pek anlaşılmıyor sanırım

5-6 ay gibi kısa bir sürede, 4-5 antidepresan ilaç değiştirdim.... Psikiyatristimin bana söylediği, ilaç tedavisine yanıt vermediğim Bana bunun 2 sebebi olacağını söyledi; 1.si organik kökenliymiş, yani bir başka hastalıktan dolayı; ki bu bende yokmuş... 2.si ise düşünce yapısındaki farklılık.... Ki bana söylediği bu... Düşünce yapımı değiştirmem gerekiyormuş..... O yüzden terapi önerdi ki, ben zaten 1.5 yıldır terapiye gidiyorum.. Ama ilerleme kaydettiğim söylenemez....

İlginiz için çok teşekkürler..

Yorum

Ben anlatamadım... Cinsellikte sorun yok demedim, cinsellik yok dedim.. Yani, aktif bir cinsel hayatım yok. Hatta neredeyse bu konu benim için tabu..Şimdi anlatabildiğimi umuyorum...
                anladım zaten hal böyle ise orada da sorun olmalı ve çözüme yardımcı meta çıkacaktır.. zaten olmaması imkansızdı..
                Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

Kafanı boşaltıp yatağa geç. Ağlayacaksan da bunu yastıkta yapma, gir banyoya bağıra bağıra ağla. Kafandaki huzursuzluklarınla yüzleş, düzeltebileceğin şeyleri düzle olmuyorsa s.. et boşver hayat gözlerinden değerli değil.
                  ........

Yorum

anladım zaten hal böyle ise orada da sorun olmalı ve çözüme yardımcı meta çıkacaktır.. zaten olmaması imkansızdı..
                    Anladım,ilginiz için teşekkürler..

Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View Post
                    Kafanı boşaltıp yatağa geç. Ağlayacaksan da bunu yastıkta yapma, gir banyoya bağıra bağıra ağla. Kafandaki huzursuzluklarınla yüzleş, düzeltebileceğin şeyleri düzle olmuyorsa s.. et boşver hayat gözlerinden değerli değil.
                    Öyle, çok haklısınız.. Zaten evde banyo, dışarıda lavabo benim ağlama mekanlarım
                    Huzursuzluklarla yüzleşme konusunda ise; keşke o kadar kolay olabilse....Ya gücün yetmez, ya gururun, ya da bambaşka şeyler..
                    İlginiz için sağolun..

Yorum

İşleniyor...
                    X