Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kaş kirpik yolma

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kaş kirpik yolma

slm
    bnm böle bi tikim var özellikle kirpiklerimi yoluyorum ve işin ilginci yoldukça yolasım gelio
    yani parmağımın ucunda dört beş kirpiğin birden koptuğunu görünce resmen daha da koprasım gelio zevk alıorum
    arasıra kaşta yoluyorum.bu konuda bilgisi olan var mı yani nie olur acaba sebeleri n olabilir

Nedenini bilmiyorum ama çok ilginç geldi. Nasıl yani şimdi sen kaşını kipriğini mi yoluyorsun...
    Gerçi bende kaşlarımı yoluyorum ama benimki tamamen güzellik için ama çok şaşırdım yaa :roll: ilginç geldi...

Ben sıkıntılı olduğumda tırnak yerim (yutmam!!!) Seninki de öyle birşeydir diye düşündüm. Fakat araştır böyle bırakma. Çünkü çok kötü birşey....

Sevgilerle...
    <div align="left">..........................HaTaLaRıMa SaVaS aCTıM.... HeRGuN FaRKLı KeFeNDeYiM........................oDaMiN HaYaLeTiSiN.... SeSSiZLiGiNe aSiGiM................</div>

Yorum

evet kopardıkça koparasım gelmesi daha da ilginç özellikle kirpik nası baslıorum bilmiorum ama bi bakıorum coşmuşum
      ztn kaşlarımda seyreldi iyce şekil zor verilio,böle yani evet bi araşrtırmalıyım sanırım pek normal bi durum diil

Yorum

ehuehuheuhe nassı ya cımbız gibi ellerin var ha epilasyon merkezinde falan mı çalışıyon sen dostum ya kopardın beni ya :lol: :lol:

Yorum

sevgili veronica o bir rahatsızlık vede genelde aşırı stres hallerinde başlar eğer kurtulamazsanız hemen bir uzmana başvurun
          -O Seyyıdınden Kacan bir kole...SnN

Yorum

Abicim kaşın, kirpiğin bitmeden sen bi doktora görün

Yorum

Re: kaş kirpik yolma

Orjinal yazı sahibi: veronica
              slm
              bnm böle bi tikim var özellikle kirpiklerimi yoluyorum ve işin ilginci yoldukça yolasım gelio
              yani parmağımın ucunda dört beş kirpiğin birden koptuğunu görünce resmen daha da koprasım gelio zevk alıorum
              arasıra kaşta yoluyorum.bu konuda bilgisi olan var mı yani nie olur acaba sebeleri n olabilir
              sen bunu gülerek anlatmış olsanda duyduğuma göre bu ciddi bir problem arkadaşım sanırım farkında değilsin uzamana görünmen gerekir..

Yorum

banada açıkçası çok ilginç geldi ama bunu bir nedeni mutlaka vardır

yani kaşsız kirpiksiz kalmadan bir doktar görün derim
                SABIRLI İNSANIN ÖFKESİNDEN KORK.....

Yorum

hakkaten ilginç bi durum. :roll:
                  benim bi arkadaşta kirpikleri daha sağlıklı çıksın diye makaslamıştı sonra ne mi oldu; görünmesin diye uzun bi süre gözlük kullanmak zorunda kalmıştı :lol:
                  ama seninkisi psikolojik bi durum. sende kirpiksiz kalmadan uzman birine görünsen iyi olur.
                  bide bence elin boş kalmasın uğraşacak bişiyler bul.cansıkıntısından da oluyor olabilir.

Yorum

Öncelikle geçmiş olsun demek isterim. Bildiğim kadarıyla yaşadığın bu durumun sebebi günlük hayatta karşılaştığın problemlerini depresyon vb. şekilde dışa vuramadığın belkide bu anlamda kendine engel olduğun için bu veya benzeri şekilde dışa vuruyor olabilirsin.Bende arkadaşlara katılıyorum ve bir uzmana başvurman sayesinde çok kısa sürede çözüme ulaşacağını düşünüyorum.

Bu arada aslında bir süredir biz de arkadaşlarla bu konuyu düşünüp duruyorduk. Yani hadi kaş yerine geliyorda böyle bir durumda kirpikte yerine gelir mi acaba diye düşünüp duruyorduk...
                    Sanırım senin sayende birinci ağızdan bunun cevabını alabilirim.

Şimdiden sağol

Yorum

bitmedi yola yola yanileri çıkıyomu? bence kaşlarını cımbızla felan al hem şekil vermiş olursun kirpiklerine dokunmazsın hem ilginç bişey gerçekten anlayamadım yapmamaya çalıştınmı illa canın yapmak felan istiyomu
                      UNUTABİLMEKMİ SENİ ASLAAAAAAAA!!!!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: paranomanyak
                        Abicim kaşın, kirpiğin bitmeden sen bi doktora görün
                        :lol: :lol: :lol:

Bence de... :idea:

Yorum

trikotilomani

o hastalığın bir adı var 'trikotilomani' google da araştırırsan bulursun...
                          gerçekten bunu nasıl gülerek anlattığını anlamadım..
                          psikolojik bir hastalık bu aslında.geçmişte yaşadığı ailevi olaylaylar,ölüm,okulda arkadaşlarıyla sorun yaşama gibi etkenlerden meydana gelebiliyor.
                          kişi genelde saç olmak üzere kipik,kaş,bıyık,sakallarınıda yolabiliyor.yolmadan önce büyük bi sitrese giriyor gergin oluyor yolduktan sonra rahatlama hissi duyuyor.ve bu en çok gece yatarken oluyor,ayrıca tv izlerken bişey yazarken okurkende olabiliyor.kişi elini sürekli suratına götürür bunu engelleyemez.
                          tedavisi ise yoktur ama ilaçlada bi sonuca varıldığı tespit edilmiş...en azından gerginliği sitresi azaltıyormuş...bide davranış psikolog u da yardım edebiliyormuş tabi daha pahalı..
                          ben söliceğimi söyledim gerisi sana kalmış ilerde sosyal hayatını mesleğini ve kariyerini mafeder bu,oyüzden bişeyler yapmaya başla...
                          sadece yanımda ol istiorum rayne...

Yorum

Sen kaşalrını kirpiklerini yoluyosun, bense saçlarımı...Benimkinin sebebi belli, aşırı stres...Ben kendimi frenlemeye çalışıyorum.Yoksa ileride kel kalıcam Şaka bir yana cidden sorun bu... Başa çıkmayı bilmeliyiz...

Yorum

Ya bende de var bu artık . Sakal'da aşırıları elimle çekip duruyorum. Derimi acıtıyor ama yine de yapıyorum. Çok uzunkene koparmaya da başladıydım: hemen kısalttım top sakalı... Genç göründüm :lol: ama benim sakalımı tabiri caizse kurcalamama engel teşkil etmedi...

Yorum

İşleniyor...
                              X