selam arkadaslar bugun psıkıyatrıye gıttım pa ıcın doktor cipralex ve atarax werdi bu ıkı ılacla ılgılı ayrıntılı bılgıye sahıp olanlar varmı bırde kullanan arkasalar ne gıbı yan etkılerı oluyor ıkısını aynı anda kullanınca kotu bır etkısı olurmu acaba?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ciralex,atarax kullanan warmı?
Collapse
X
-
atarax ı bana cilt doktorum vermişti.ben her ne kadar anksiyete bozukluğunda kullanıldığını iddia ettiysemde doktoru vazgeçiremedim.bende çok kuvvetli uyku yaptı.uyanmak istemiyorsun.sakinleştiriyo.sarhoş gibi bişey oluyorsun.yani bunlar bendeki etkisiydi.geçmiş olsunsil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak.sil baştan sevmek gerek bazen her şeyi unutmak...
Yorum
-
Çok geçmiş olsun bilgenur.Bende panik arak hastasıyım ve cipralex kullanıyorum.3 aydır kullanıyorum ve çok memnunum yan etkilerine gelince :roll: Açıkçası ben fazla bir yan etki yaşamadım sadece ilk gün atak geçirmiştim o kadar.Yan etki yaşarım diye düşünme bunu öğrenmek istemen bile yanlış aslında,olmayan bir yan etkiyi yaşıyormuş gibi hissedebilirsin.Sonuçta hemen panik olan insanların.
Acil şifalar diliyorum.
Yorum
-
Cipralex Panik BozukLuk İLacıdır Hafif SersemLik Uyku yapabiLir Daha Geniş bir biLgiyi googleye' cipralex yazarak buLabiLirsin...
Atarax İse gece rahat uyuyabiLmeniz için..
ßen iLk panik atak oLdugumda ataraxı bi hafta kullanıp bırakmıstım..cipralex devam...Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''
Yorum
-
arkadaslar hepınıze cok tesekkur edrım benımde onları kullanısımın 2.gunu bende sadece uyku yaptı zamn zamn cok esnıyorum bırde atarax uyku ıcın yazmıssınız ama bende ters etkı yarattı normalde zaten gecelerı uyuyamıyordum sımdı dahada zorluk cekıyorum bırde cipralex we atarax ıleılgılı forumlar okumustum sıtelerde ılaclarıı ıctıgım ılk gun bende carpıntı yaptı sanırım psıkolojık olarak oyle oldum ama suanda gayet rahatım we ıyıyım umuyorumkı kısa zamnda tamamen atlatırım hepınıze gecmıs olsun cok ıllet bır hastalık
beni besleyen sey aynı anda beni olduruyor
Yorum
-
Re: ciralex,atarax kullanan warmı?
merhaba ben de bi panik atak hastası olark dediğin 2 ilaçıda kullandm yaklaşık 1 yıl cipralex kullandım çok faydasını gördüğüm söyliyemem ama iştahımda bi artış oldu gecelri kalkıp yemek yemeye başlmştım kilo artışı oldu onun dışında bi yan etkisini görmedim ama cipralex ı en son yarım olark almaya başlamştım 1 yıl kullandm ama 3 yıldr panik atağım pk bi etkisini görmedim .gecmiş olsun tekrarOrjinal yazı sahibi: bilgernurselam arkadaslar bugun psıkıyatrıye gıttım pa ıcın doktor cipralex ve atarax werdi bu ıkı ılacla ılgılı ayrıntılı bılgıye sahıp olanlar varmı bırde kullanan arkasalar ne gıbı yan etkılerı oluyor ıkısını aynı anda kullanınca kotu bır etkısı olurmu acaba?BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BENİ GÜÇLENDİRİR!!!
Yorum
-
slm
Uykusuzluk problemi nedeniyle atarax kullandım..İşe yaradı uykum düzene girdi fakat o ilaçtan bi daha alamadım..Başka bir doktora denk geldim hastahanede.Bana ataraxın uyku ilacı olmadıgını söyledi ..1 defaya mahsus kullanılırmış..Ben zaten bilmem ne olup olmadığınıda doktorlar niye birbirleri arasında zıtlaşıyor onu anlamadım
Yorum
-
gerçektem güzel ilaçlar
arax uyku bozukluğu için cok iyi geliyor cipralex benim şuanda kulladıgım ilaç tam üçkere ilaç degiştirdim ama cipralex bambaşka birşey kendime getirdi beni sanki umarım sendede aynı etkiyi gösterir
geçmiş olsun saygılarımla... :o :lol: :cry: :roll: :roll:
Yorum
-
merhabalar...yeni kayıt oldum...3 sene önce ilk kez psikiyatra gittim.citolle başladım tedaviye doktorum sadece 1 kez ilç degiştirdi oda citoles ti...3 dönem olarak kullandım her defasında kendi kafama göre bıraktım ama bir sonraki depresyon daha agır oldu...son 1 yıldır ilaç almıyordum sorunlar devam etmesne ragmen inat ettim..1 hafta önce kronik baş agrısıyla nöroljiye gittim dr cipralex yazdı.şu an bir yan etkisini görmedim...ama kilo aldırmasından korkuyorum..sigarayı bıraktım 2 ay oluyor ve ztan şu anda 6 kilo aldım...yan etkileri çok fazla ama tabii ki kişiden kişiye degişir...bakalım etkisini ilerleyen günlerde tekrar paylaşırım..
Yorum
-
ilk kullanıdıgım ilaclardı
atarax sanırım uyku için veriLmiş 1 hafta sonra kesiLir..cipralex'se başından beri kuLLandıqım iLaç çok yararlı yan etkiLeri mide buLantısı baş dönmesi feLan ama bunlar geçiyor 1 ay sonra normal yaşama devam ediyosun geçmiş olsun
Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''
Yorum
-
cipralex ile ataraxı bana da doktor birlikte vermişti çok eskiden. uyku problememim vardı, ataraxı o yüzden sakinleşmem ve rahat uyuyabilmem için vermişti. zaten cipralex yaklaşık 2-3 ay sonra genelde etkisin göstermeye başlıyor. cipralexin herhangi bir zararını görmedim, doktor kontrolünde çok rahatlıkla bırakabilmiştim. ataraxıda onsuz rahat uyuyabileceiğimi hissettiğim zaman bıraktım zaten. hala bazen içerim uyku problemim olunca.
Yorum

Yorum