Duyuru

Collapse
No announcement yet.

komşumuz yüzünden annemle birbirmize giriyoruz

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• komşumuz yüzünden annemle birbirmize giriyoruz

ya bizim bi komşu var ya ne biçim kadın anlamıyorum günde kaç kere geliyor onu bırak bu saatte hala oturuyor, saat gecenin yarısı olmuş. benim babam geçen hafta kanserden vefat etti müthiş acılarım ve dertlerim var bazen bi yerden yorgun ve geç geliyorum yatacam geliyorum ki oturuyor. zaten bi annem bi ben kaldık. onun yüzünden annemle papaz oldum ya annemde tutdurmuş evi satacam sat dedim ya. bana kızıyor sürekli lafınıda bana söylüyor annem. yani bu yeni değil sevmiyorumda ben onun yüzünden kaç kere anneme söylendim.

valla kızdırıyor beni bi gün lafı vuracam ama koskoca kadın. bide geliyor herşey istiyor yani mutfaktan öyle rahat ki. annemide kullanıyor bazen iki tane kızı damadı herşeyi var. ne sokuluyon abi insanın özel hayatıda var. zaten bi kere burdan trip ata ata gitti yok babamı banyoda görmüşmüş. babamın annemin sülalesini hep tanıdı. yani iyi yönleride var ama olmuyor yaa.

bi kere kuzenime 'artık birini bul hadi hadi' yani evlenmek için diye bi söz yaptı. kuzenim ben mutfaktaydım oraya gelip 'sanane ya Allah Allah' diye söylendi arkasından, tabi o duymadı.

geçengünde bana diyor ki kuzenim; evi temizliyoruz zırt pırt giriyo insanı meşgul ediyo. yine bi günde bana; ben o kadını çözdüm kızı hastaya buraya stres atmaya geliyo diyo, bize yani. sanki bizim ev sıkıntı dağıtma stres atma yeri.

yaa ben bi tepem atarsa.. abi bi akıl verin ben fena biriyim bende yoğun strees altındayım babamın ölmesiyle dertlerim çoğaldı hiç sigara içmeyen ben 5 paket bitirdim nerdeyse. annemde hasta. zaten ben buraya hayatımı döksem.. vijdanı olan insan acır halime.

ya o değil annemle ben kötü oluyorum ve ona birşey demiyor, diyemiyor bana söylüyor. hem benim annemde fenadır istersen haklı ol komşu yada bi başka insan kırılmasın küsmesin yada şöyle olsun böyle olsun diye seni haksız bulur sana lafını söyler. sende pusmak susmak zorunda kalırsın yada bunu yapmaya çalışır.

ya bi şahit olsanız bu olaylara aslında hak verirsinizde bana ancak anlatıyoruz.

koskoca insan azcık düşünür ya
    Last edited by Metin06; 19-07-2014, 01:19 AM.
    bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.
İşleniyor...
X