Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sigara içme isteği ne kadar zaman da kaybolur?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sigara içme isteği ne kadar zaman da kaybolur?

.........................
    Last edited by bilin; 24-08-2014, 01:19 AM.

merhaba ben 24 mayıs 2013te bıraktım bir bıçak gibi. 2 paket sigara arada nargile ve bazen puro. şimdi yok hayatımda.
    tabiki arada istiyorum ama sen 3 ve 6.ay gibi kritik zamanı aşmak üzeresin 1 sene sonunda çok daha rahat olacak.
    ama 1 fırt dahi içme sen o defteri kapattın dostum...
    videoyu mutlaka izle ben bu programla şans eseri bıraktım.

öncelikle http://www.youtube.com/watch?v=NqKHnwbEl30
    videoyu mutlaka izle..
    Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

bir tane bile içme
      eğer içersen tekrar başlarsın.
      sigara bağımlılıktır.
      bağımlılık bitmez sadece uyur.
      uyumuşken bırak uyumaya devam etsin.
      Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

ayrıca tabiki içme isteği geliyor. o herzaman olacak kendimi 15 dk kandır bişeylerle gidio merak etme.. ve hatırlat hep sen büyük bir iş başardın ve milyonlarca sigarayı bırakamayanlar senin durumunda olmak için neler vermez...
        Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

Zyban gibi ürünleri bana da önerdiler ama hiç denemedim.Sigara severek bırakılır, deli gibi aşıkken, ona sadıkken, beraber mutluyken, sevişirken bırakırsın onu. Ondandır bu ıstırap, her anın onu özlemen, düşünmen. zor bir karar. İnsanlar canından geçer canan için. Adam sigaradan vazgeçemez, ölümüm bundan olsun der. 15 senedir hastalık, sağlık dahil sigara içmediğim bir tek gün dahi olmadı. Sorunu bu sebepten yanıtlayamam. Keşke bırakabilsem. Yoğun spor yaparım ama tiryakiyim de.
          Orjinal yazı sahibi: bilin View Post
          selam arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce spor yapmama ve sağlığıma çok büyük zararı olduğu için 7,5 sene ve 14 yaşında 15 gün içinde paket taşıma durumuna gelecek şekilde hiç bırakmadan sigara içtim wellbutirn xl 150 mg ile 1 ay kullanarak bıraktım 22 yaşındayım ve 5 aydır bir nefes bile içmeden 1 nefes bari yakıp atsam diyorum ama korkuyorum hiç bırakmamış gibi tekrar bağımlı olmaktan hadi ordan yok 2 ayda unuttum diye 5 ay oldu 3 gün önce bırakmışım gibi istiyor babama söz vermesem çoktan başlamıştım sizler bırakan arkadaşlarım sizde bu işkence gibi yoksunluk belirtileri olmuyor mu?

Yorum

İşleniyor...
          X