Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mezhep Genisligi??

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Mezhep Genisligi??

Herkese iyi aksamlar arkadaslar maksat dertlesip bilgi alis verisinde bulunmak ve bu konu benim hayatimin her evresinde aklima takilmis sorun olmustur sizlerlede paylasmak istedim bu konuyu saptirmadan sohbet amacli ilerlersek cok sevinirim sorum su simdiki insanlarimizda diyelim heleki ben kendi yasadiklarimdan ornek vereyim bizim sirkette bi kizla cikip ayrildim ayrilma sebebim cok basit işi gereği erkeklerle muhatap olmak zorunda kalıyor orda sıkıntı yok orasını geçelim gerci ben sadece herkesinde sirkette nerdeyse dusman oldugu bi erkekle konusmamasini istemiştim oda inatla konusmam dedi ama konustu neyse bizim sirkette 35 yasinda var diyelim bi abi var evli barkli adam tamam abisi olarak goruyor sikinti yok ve bu benim eski ciktigim kiz arkadasim bunla sirkette sarmas dolas dolasiyor ya kusura bakmayinda hani bu bana cok ters geliyor bizim ablalarimiz var ve bende onlarla sarmas dolas gezip samimi bi sekilde konussam ne kadar etik olur sonrada kalkiyorlar geri kafalisin diyorlar ne bilim dar acilisin diyorlar ben anlamiyorum abi hani amacim kimseye camur atmak yada baska bisey degil ne zamandan beri bu mezhep genisligi basladi yoksa biz erkeklermi dar kafaliyiz anlamadim??
    Last edited by Negatif; 14-03-2015, 11:17 PM.
    Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...
İşleniyor...
X