Duyuru

Collapse
No announcement yet.

atarax kullananlar yorumlarınızı bekliyorum..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• atarax kullananlar yorumlarınızı bekliyorum..

selam arkadaşlar cok gergin ve endişeli olduğum zamanlar atarax alıyorum kesinlikle doktor tavsiyesi değil ama rahatlatıyo sanki..atarax kullanan arkadaşlar bu ilacın tam olarak ne işe yaradığını yazarlarsa sevinirim.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
    Aşk başlamadan güzel,
    Kalplerde heyecan
    Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
    Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
    Başkaları görmesin diye çabalayış,
    Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
    Aşk başlamadan güzel....

Atarax'sı bende panik atak yaşadığım sıkıntım yoğun olduğunda ilaçlarımın yanında ek olarak alıyorum. zararsız bağımlılık etkisi olmayan bir ilaç, bana doktorum tavsiye etti. birkaç defa kullanma gereği duydum. ciddi anlamdada rahatlatmada etken bir ilaç sadece gündüz alınmasa daha iyi çünkü uyku yapıyor. ama yinede kafanıza göre ilaç kullanmayın bir psikiyatriste danışın bu bu kadar zor değil.
    Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

Yorum

yok ya gercekten bana gore bir ilaç değilmiş.dikkat dağınıklığı yapıyo,birde iştah arttırıyor..birdaha kullanmıyacam zatenn..
      Aşk başlamadan güzel,
      Kalplerde heyecan
      Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
      Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
      Başkaları görmesin diye çabalayış,
      Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
      Aşk başlamadan güzel....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bayraktar89 View Post
        yok ya gercekten bana gore bir ilaç değilmiş.dikkat dağınıklığı yapıyo,birde iştah arttırıyor..birdaha kullanmıyacam zatenn..
        psikolojik ilaçları hafife almamak gerek bunu kendinizin farketmesi çok iyi olmuş.sıkıntı yaşıyor ve bundan şikayet ediyorsanız psikiyatriste gidin size en uygun olanını o verecektir.
        Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

Yorum

İşleniyor...
        X