Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hayattan artık çok zevk alıorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• hayattan artık çok zevk alıorum

arkadaslar son 3 günden beri çok iyiyim bunun nedeni nedir ögrenmek istiorum günde citoles abilify seroquel invega atarax akineton lacmital ve 15 günde bi risperdal consta kullanıorum bu ilaçların faydasını görüorum demekki sizinde görüşlerinizi almak istiorum arkadaslar

yarasın

Yorum

umudunu kırmak istemem ama o iyilik 3-5 gün sürrüyor en fazla sonradan yine kaldığın yerden devam ediyorsun

Yorum

cuşu huruşa gelmişsin

Yorum

Bende Alıorum, istiorum, kullanıorum diye yaznlara biraz kızıyorum , çünkü bir insan bir kelimenin doğru yazılışını bildiği halde neden doğru olmayanında ısrar eder ki arkadaşım??

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ivankov View Post
            Bende Alıorum, istiorum, kullanıorum diye yaznlara biraz kızıyorum , çünkü bir insan bir kelimenin doğru yazılışını bildiği halde neden doğru olmayanında ısrar eder ki arkadaşım??
            onemli insanlar vardır, vaktini harflerle harcamazlar, dunya fani omur kısa işler çok gibi bişey falan filan:SS

Yorum

Orjinal yazı sahibi: psikolojikuye View Post
              onemli insanlar vardır, vaktini harflerle harcamazlar, dunya fani omur kısa işler çok gibi bişey falan filan:SS
              Sadece tebessüm ettim.

Yorum

Allah Devamını getirsin...
                Sevilmeyi bu kadar mı hak etmiyor yüreğim..

Yorum

Ne mutlu sana...

Yorum

bende bir gün kendimi çok iyi hissetmiştim sevinmiştim çok ama ertesi gün yine aynıydım japon yapıştırıcı gibi yapıştı bırakmıyo beni depresyon...

Yorum

İşleniyor...
                    X