geleceği düşünerek günü nasıl kurtarmayı düşünüyorsun önemli olan bugündür boşver yarını.tamam gelecekte önemli ama 1 snye sonra hala yaşıyor olacağının garantisini kim verebilirki?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ya HeRŞeY iSTeDiĞiMiZ GiBi oLMaZSa YıLLaR SoNRa :(
Collapse
X
-
arkadaşlar şu gülüp geçme olayını nasıl yapıyosunuz ben günün 15 saati düşünyrm eminim einstein bnm kadar düşünmyodr.buarada bana mutlulugun tanımını yapabilcek bi arkadaş varmı ben hiç mutluluk tadmadım çünkü.hıı size öfke keder üzüntü bunların tanımını yapabilirim ama mutlulugun nasıl bi his oldugunu bilmyrum bana bi tanım lütfen....
Yorum
-
mutluluk...
arkadaşlar şu gülüp geçme olayını nasıl yapıyosunuz ben günün 15 saati düşünyrm eminim einstein bnm kadar düşünmyodr.buarada bana mutlulugun tanımını yapabilcek bi arkadaş varmı ben hiç mutluluk tadmadım çünkü.hıı size öfke keder üzüntü bunların tanımını yapabilirim ama mutlulugun nasıl bi his oldugunu bilmyrum bana bi tanım lütfen....
Yorum
-
mutluluk...
arkadaşlar şu gülüp geçme olayını nasıl yapıyosunuz ben günün 15 saati düşünyrm eminim einstein bnm kadar düşünmyodr.buarada bana mutlulugun tanımını yapabilcek bi arkadaş varmı ben hiç mutluluk tadmadım çünkü.hıı size öfke keder üzüntü bunların tanımını yapabilirim ama mutlulugun nasıl bi his oldugunu bilmyrum bana bi tanım lütfen belki hisstemişimdr...
Yorum
-
benimde çok sık düşündüğüm şeydir bunlar crazy_boy..ama gel görki hiçbir şeyin garantisi yok bu hayatta..bırak yıllar sonra ne olucağı,nasıl olucağımızı yarına çıkarmıyız çıkmazmıyız o bile belli değil..toplum çirkinleşti,heran her yerde bir kaza kurşununa denk gelebiliriz,yada kazılıp açık bırakılmış bir çukura düşüp ölebiliriz vs.vs...çalıştığımız yer iflas edebilir,yerimize başka biri alınabilir(torpil)..yıllarca birlikte olduğumuz kişi bizi aldatabilir,yada aklını çelen olabilir...
hayat çok karmaşık,ben bunları bir ara çok düşünürdüm ama şuan söylediğim tek şey "HER AN HERŞEY OLABİLİR" sende çok fazla düşünüp,canını sıkma derim ben..anı yaşa,dolu dolu,severek,gülerek,eğlenerek
keder nasılsa bulur bizi günün birinde.. sevgiler
Yorum
-
yıllar sonra sağlık durumum ne olacak bilmiyorum ama bildiğim bundan çok daha iyi bir durumda olıcam bazen kötü günlerim olunca kendime dediğim şey şu bu daha önce de olmuştu ve ertesi gün düzelmişti en azından benim için iyileşmesinin seyri 2 adım ileri 1 adım geri şeklinde oluyor sonuçta her seferinde 1 adım ileri gidiyorum ha olmuyosa yani ilerliyemiyosan başka ilacı denersin ilaçlar tükenmez.
Yorum
-
olmyacak da.tüm performansım düştü yorgunum,titriorum,iç sıkınıtısı var,en kötüsü de kafamın üstüne bi ağırlık koymuşlar gibi hissediorum.ve tüm bunları 1 yıldır çekiorum hiçbir gelişme yok.her şey yarım kaldı emeklerim hayallerim her şey.ve yalnızlık sağlıklı olsam arayan soran çok olurdu ama şimdi kimse yok yanımda .insan düşmeye görsün.ama ii ki annem babam yanımda ya bir gün onları da kaybedersem o zaman işte o zaman hastalığımın verdiği dert az bile kalır.herkese acil şifalar dilerim..
Yorum
-
ve ne ilginçtir ki şurda hepimiz aynı derdi çekiyoruz nerdeyse.ama kimse buluşalım mı diye sormuyor.ben de hiç sormadım kabul .ama bunu neden yapamıyoruz bu soruyu sanki bilmiorum.ben çok isterdim bnmle aynı duyguyu paylaşan insanlarla arkadaş olmayı buluşmayı..neyse..
Yorum

Yorum