ben gece yattigim zaman yanimda birinin yattigini hissediyorum sirtimi dondugum zaman odanin icinde birinin beni izledigini dusunuyorum ve beni oldurecegini saniyorum ne bileyim dustayken bile gozlerimi hic kapatmam beni o an gozum kapali oldugu sirada oldurecegini dusunurum boyle gece tuhaf tuhaf sesler duyuyorum kulagimin dibinde nefes alip verisler duyuyorum gece uyarken surekli gozumu acip kapiyorum biri var mi diye herkeze karsi bir suphe guvensizlik var cok soru soruyorum ve verdikleri cevaplarin yanlis oldugunu dusunuyorum dershanedeki hocalara karsi bile boyle yanimda oturan arkadas bile bana bir garip tuhaf geliyor supheleniyorum mesela irem arkadasimla konusurken bana kendimle ilgili bir soru sordugu zaman eski sevgilim rumeysayla plan yaptiklarini beni tuzaga dusureceklerini dusunurum bilmiyorum belki kendi kuruntularim ailemden bile supheleniyorum ya kafamin icinde iki kisi var gibi biri hadi nette dolasalim aksama kadar yatalim digeri ders calisalim diyor cok asiri derecede hayal kuruyorum ve bazen bilmeden hayalimde canlandirdigim seylere guluyorum ve guldugumu fark edince hemen toparlaniyorum.arkadaslar ben 19 yasindayim bu sene unuversiteyi hazirlaniyorum evimizin onune polis jandarma gelse bile beni almaya geldiklerini dusunup korkuyorum bir yere girdigim zaman hemen kameralara gozum takiliyor dershanede sesimi kameradan duyacaklar diye sesli konusmam..arkadaslar lutfen yardim edin sizofren oldugumu dusunmuyorum ama nedir bu
bu arada sosyal fobi donemi gecirdim evden hic cikmazdim ama onu yendim simdide bu cikti
bu arada sosyal fobi donemi gecirdim evden hic cikmazdim ama onu yendim simdide bu cikti

Yorum