Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cok acil yardim edin :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• cok acil yardim edin :(

ben gece yattigim zaman yanimda birinin yattigini hissediyorum sirtimi dondugum zaman odanin icinde birinin beni izledigini dusunuyorum ve beni oldurecegini saniyorum ne bileyim dustayken bile gozlerimi hic kapatmam beni o an gozum kapali oldugu sirada oldurecegini dusunurum boyle gece tuhaf tuhaf sesler duyuyorum kulagimin dibinde nefes alip verisler duyuyorum gece uyarken surekli gozumu acip kapiyorum biri var mi diye herkeze karsi bir suphe guvensizlik var cok soru soruyorum ve verdikleri cevaplarin yanlis oldugunu dusunuyorum dershanedeki hocalara karsi bile boyle yanimda oturan arkadas bile bana bir garip tuhaf geliyor supheleniyorum mesela irem arkadasimla konusurken bana kendimle ilgili bir soru sordugu zaman eski sevgilim rumeysayla plan yaptiklarini beni tuzaga dusureceklerini dusunurum bilmiyorum belki kendi kuruntularim ailemden bile supheleniyorum  ya kafamin icinde iki kisi var gibi biri hadi nette dolasalim aksama kadar yatalim digeri ders calisalim diyor cok asiri derecede hayal kuruyorum ve bazen bilmeden hayalimde canlandirdigim seylere guluyorum ve guldugumu fark edince hemen toparlaniyorum.arkadaslar ben 19 yasindayim bu sene unuversiteyi hazirlaniyorum evimizin onune polis jandarma gelse bile beni almaya geldiklerini dusunup korkuyorum bir yere girdigim zaman hemen kameralara gozum takiliyor dershanede sesimi kameradan duyacaklar diye sesli konusmam..arkadaslar lutfen yardim edin sizofren oldugumu dusunmuyorum ama nedir bu bu arada sosyal fobi donemi gecirdim evden hic cikmazdim ama onu yendim simdide bu cikti

Bunlar ciddi psikolojik sorunlar.halüsinatif sesler duyuyorsun.suphecilik..psikoz geciriyorsun.daha kotu durumlar olabilir.kesinlikle psikiyatriste gitmen gerekir.ne zamanddan beri böylesin

Hayat kúcúk seylerden olusur.
    Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

Açık Konuşacağım
      Bunlar Çok Açık Şizofreni Belirtisi
      En yakın zamanlar hastaneye git verilen ilaçları doğru kullan
      bir atipik psikozu atlatmış biri olarak söylüyorum
      öyle hiçbişey birden geçmiyor birden geçmesini beklersen 1 ay içinde falan hayal kırıklığına uğrarsın biraz
      sabret ilaçlarını düzenli kullan 1 yıl kadar
      Last edited by Phonema; 05-10-2014, 09:29 PM.
      Never Back Down

Yorum

Seni üzmek istemem ama bunlar korktuğun sorunun etkilerini biraz biraz gösteriyor.Tamamen değil ama başlangıcı yapmış.Bence çok beklemeden psikiyatriste git,bu sorun çok ciddi.Hayatını etkiliyor.Allah acil şifalar versin,inşallah sorunun ne ise en kısa sürede iyileşirsin.İyi bayramlar.

Yorum

Arkadaslar cevaplariniz icin tesekkurler ne zamandir oldugunu bilmiyorum ama cok uzun donemdir boyleyim Evde tek basima kalsam bile evde yanliz olmadigimi birinin oldugunu saniyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tolga Sicim View Post
            Arkadaslar cevaplariniz icin tesekkurler ne zamandir oldugunu bilmiyorum ama cok uzun donemdir boyleyim Evde tek basima kalsam bile evde yanliz olmadigimi birinin oldugunu saniyorum
            Dediğim gibi doktora gitmen şart!Bu sorun içine oturmuş ve bu sorunu yenmen için destek lazım,o da tedaviden geçiyor.Üzülme sakın!Yeneceksin bu hastalığı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bülbül View Post
              Dediğim gibi doktora gitmen şart!Bu sorun içine oturmuş ve bu sorunu yenmen için destek lazım,o da tedaviden geçiyor.Üzülme sakın!Yeneceksin bu hastalığı
              Ben bide yasanmamis bir olayi kurgulayip hayal edip duygulanip agliyorum bu normal bisey mi

Yorum

bence şizofreni başlangıcında değilsin tam ortasındasın
                şizofreni ilk basta depresyon belirtileri gösterir hayattan keyif alamassın sonra
                sosyal fobi gibi belirtiler gösterir
                kendini insanlardan soyutlarsın kendi iç dünyana kapanırsın
                ve onunla birlikte bu anormal inanç düşünceler ses ler duyma bazı insanlarda görüntüler görme gibi şeyler başlar...
                Never Back Down

Yorum

Ben bide yasanmamis bir olayi kurgulayip hayal edip duygulanip agliyorum bu normal bisey mi
                  Ne hayal ediyorsun mesela?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bülbül View Post
                    Ne hayal ediyorsun mesela?
                    Hersey kendimle ilgili baskasiyla ilgili bazen yaptigim hatalar geliyor aklima onun yuzunden bazende kurguluyorum halisinasyonlar ne zaman baslar ben doktorada gidemem saglik guvencem yok

Yorum

Hersey kendimle ilgili baskasiyla ilgili bazen yaptigim hatalar geliyor aklima onun yuzunden bazende kurguluyorum halisinasyonlar ne zaman baslar ben doktorada gidemem saglik guvencem yok
                      her hasta görmez halüsünasyon insandan insana değişir sağlık güvencen olmaması çok kötü :43:
                      Never Back Down

Yorum

Ciddi bir yalnızlık boşluğundasın şu An sen kendine bile uzaksın ruhun bedeninden bağımsız çalışır olmuş.. Uzman yardımı almak senin için çok faydalı olur

KuzuZade
                        Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                        BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                        Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Bu kadar olumsuz durumları hayal etmen pek iyi değil tabi.Halüsinasyona gelirsek hastalığın hangi aşamada ona bağlı ve bide halüsinasyon hiçte görmeyebilirsin.Direk böyle düşünme.Onun dışında sağlık güvence işini halletmen lazım,bir akrabanla halledemez misin?Senin gitmen lazım doktora,hayatın mahvolmasın daha çok bak.

Yorum

dostum ben şu sayfada panik ataktan hacamat sayesinde nasıl kurtulduğumu yazdım http://www.psikoloji.gen.tr/showthre...-MUTLAKA-BAKIN şizofren konusunda da sana hacamatı tavsiye ediyorum ben deneyimimden sonra şu kanıya vardım stres sıkıntı vesaire durumlarla beraber oluşan bununla birlikte gece uyumama gibi durumlar ne biliyim belki aşırı yeme ya da az yeme yani beslenme bozukluğu stres sıkıntıdan kurtulmak için sigara vesaire kullanımı birde stres ten vücud dengesi bozulması gibi sebeplerle vücutta biriken toksit maddeler ya da üretilemeyen hormonlar falan filan uzun lafın kısası özellikle baş arkası bölge de doktor olmadığım için bilemicem ama beyne ama sinirle uyguladığı baskı ya da ne biliyim beynin ya da sinirlerin yeterli beslenememesi sonucu oluştuğunu düşünüyorum psikiyatrik vakaların çogunun like bak orada anlattım hacamat yaptır beyne faydalı besinler tüket spor yap ondan sonra emin ol rahatlayacaksın benım panik atak hacamat yaptırdığım an bitti diyebilirim geçmişl olsun

Yorum

Heademre iyiniyetle insanlara yardim etmeye calisiyo olabilirsiniz ama hacamat ayni zamanda tehlikeli de bisey.en hassas noktalardan gecen damara falan yanlislikla bi kesik atilsa nolacak? Kim uzman kim değil insanlar nerden bilecek..öyle bir anlatmussinku tüm psikolojik rahatsiLiklara mucize çözüm gibi...

Yorum

İşleniyor...
                              X