Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bi insan neden halüsinasyon duyar ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bi insan neden halüsinasyon duyar ?

Benim gibi bi insan neden halüsinasyon duyar arkadaşlar ? bıktım artık hayatımı çok etkiliyo.. daha önce kullandığım ilaç çok iyi geliyodu ama, şu anda o ilaca ulaşma imkanım yok.. başka bi ilaç var.. o da pek işe yaramıyo ??
    "Ben anlamadığım şeyleri ciddiye almam."

Neden gerçekte olmayan şeyler duyuyorum, sebebi ne ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: TheBrain View Post
      Neden gerçekte olmayan şeyler duyuyorum, sebebi ne ?
      Beyin kimyasi ile ilgili diye biliyorum.kendini suclama.ónceden kullandigin ilac piyasadan mi kaldirildi.neden bulamiyorsun?

Hayat kúcúk seylerden olusur.
      Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YerGökHayat View Post
        Beyin kimyasi ile ilgili diye biliyorum.kendini suclama.ónceden kullandigin ilac piyasadan mi kaldirildi.neden bulamiyorsun?
        Hayır piyasadan kaldırılmadı, doktorum bırakmamı söylemişti..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: TheBrain View Post
          Hayır piyasadan kaldırılmadı, doktorum bırakmamı söylemişti..
          Doktorun senin durumuna góre ilac degisikligi yapacaktir.o ilaci birakinca halisunasyonlarin olustugunu sóylemen ilaci degistirmesi icin yeterli bi sebeptir herhalde.doktoruna sóyledin mi bu durumu?

Hayat kúcúk seylerden olusur.
          Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YerGökHayat View Post
            Doktorun senin durumuna góre ilac degisikligi yapacaktir.o ilaci birakinca halisunasyonlarin olustugunu sóylemen ilaci degistirmesi icin yeterli bi sebeptir herhalde.doktoruna sóyledin mi bu durumu?
            Daha söyleyemedim çünkü 1,5 senedir doktora gidemiyorum..

Yorum

Psikologa gitmek istediğimi anneme-babama hatırlattığımda, hem bana çok kızıyolar hem de üzülüyolar.. o yüzden onlar üzülmesin diye psikolog konusunu açmıyorum.. bi arkadaşım olsa onunla giderdim doktora..

Yorum

psikoloğa gitmek istememe sebebiniz nedir?
                Psikolog.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Okkeanos View Post
                  psikoloğa gitmek istememe sebebiniz nedir?
                  Bizimkiler sıkmak istemiyorum ayrıca sigortam geçici olarak düştü.. o yüzden..

Yorum

Bazı ilaçlar ( ki esrar, kokain gibi şeylerde ilaç kategorisine girer) insana halüsinasyon gördürtebilir. Heleki nasıl ne koşulda kullanacağınızı bilmiyorsanız... 1,5 yıldır doktora gidemediğinizi söylemişsiniz. Bu uzun bir süre. Bunu doktorunuza söylediğiniz de eminim ki değiştirecektir ilacınızı.

Şunu da belirteyim. Halüsinasyon ve işitmeyle ilgili olan sanrılar( Yani kafanızın içinde birileri konuşuyormuş gibi hissetmek) en çok şizofreniyle ilişkilendirilir. Şizofreninin daha birçok kriteri var tabiki. Size biran önce doktora gitmeyi öneriyorum. Sigortanız düşmüş ama bunun bir başka çaresi yok.
                    Psikolog.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Okkeanos View Post
                      Bazı ilaçlar ( ki esrar, kokain gibi şeylerde ilaç kategorisine girer) insana halüsinasyon gördürtebilir. Heleki nasıl ne koşulda kullanacağınızı bilmiyorsanız... 1,5 yıldır doktora gidemediğinizi söylemişsiniz. Bu uzun bir süre. Bunu doktorunuza söylediğiniz de eminim ki değiştirecektir ilacınızı.

Şunu da belirteyim. Halüsinasyon ve işitmeyle ilgili olan sanrılar( Yani kafanızın içinde birileri konuşuyormuş gibi hissetmek) en çok şizofreniyle ilişkilendirilir. Şizofreninin daha birçok kriteri var tabiki. Size biran önce doktora gitmeyi öneriyorum. Sigortanız düşmüş ama bunun bir başka çaresi yok.
                      Halüsinasyonlar sadece şizofrenide başka psikotik hastalıklarda da görülüyo.. mesela psikoz, bipolar bozukluk gibi.. şizofreniyle psikoz farklı şeyler..

Yorum

cinler seninle konuşuyor benimlede konuşuyorlar gerçi bütün hastalıkları cinler yapar

Yorum

bendede bazen uykudan uyanınca oluyor.ilaçlardan muhtemelen..

Yorum

allah yardım etsin kardeim bende ses duyuyorum

Yorum

benim etrafımdaysa kendilerine işitsel halüsinasyon süsü verenler var ben bunların ettiği hakaretlerin ses kayıtlarını aldım telefondan değil üstümde ses kayıt cihazı var internetten sipariş verdim bana şizofren teşhisi koyanların yanlış yaptığını böyle kanıtlarım kimse beni kandırmaya çalışmasın insan olsunlar önce
                              ben gaipten sesler duyduğumu zannetmem kendimden şüphem yok teknoloji sayesinde

Yorum

İşleniyor...
                              X