arkadaşlar içinizde efoxor kullanan var mı ben bırakmak istiorum ama içmeyince çok kötü oluyorum acaba nasıl bırakılacağı konusunda bana yardımcı olacak biri var mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
efoxor
Collapse
X
-
nasılki kendi kendine başlamadıysan, kendikendine de bırakmamalısın gülsün...
bu linkte, bikaç açıklayıcı bişiyler var, bi gözat istersen..
http://www.psikoloji.gen.tr/modules....er=asc&start=0
-
bağımlılık yapıyorsa güzel ilaç demekki fayda sağlıyorki bağımlılık yapıyor,dr bana önce cipralex verdi fayda görmeyince efexor 75 lilk verdi,kutu bitincede 150lilğe geçicem....kimse efexorun güzel tarafını anlatmıo hep kötü tarafını anlatıolar hala anlamış değilim tam olarak nedir bu ilacın sevilmeyen yanı?Orjinal yazı sahibi: sembolik_sizofrenigerçekten ihtiyacın varmı bu ilaca başka bişey kullansan olmuyor mu seni etkilemek gibi olmasın ama bağımlılık yapıyormuş kullananlar baya şikayetçi. bence geç olmadan bırak başka bi tedavi yoluna git ama sen bilirsin yine.
Yorum
-
bırakması zor peki onu anladım ama faydası yani olumlu yönleri nasıl ilacın? yoksa ilaç hiç etki yapmıyor sadece bırakması zor ben anlamış değilim ne ilginç ilaçmış bu? :?Orjinal yazı sahibi: beyaz_papatyaben de aşırı endişe, sosyal fobi vardı bundan yaklaşık 5 sene önce. cipralex vermişti doktor. 1 sene kadar kullanmıştım. daha sonra tekrar doktorluk hale geldim o zamandan beri de yaklaşık 2 senedir efexor kullanıyorum. ben bırakamadım, uğraşıyorum bırakmaya.
Yorum
-
kullandıkça anlarsın arkadaşım ilacıOrjinal yazı sahibi: GTObırakması zor peki onu anladım ama faydası yani olumlu yönleri nasıl ilacın? yoksa ilaç hiç etki yapmıyor sadece bırakması zor ben anlamış değilim ne ilginç ilaçmış bu? :?
ama diğer ilaçlarla karıştırıp unutma gibi bi lükse girme tavsiye etmem
faydası neden olmasın ki?
hı ben gördüm mü faydasını? görmedim..
ama memnun kalanlar da var...Yaşamak Güzeldir; Çünkü, Teker Teker Tüketilen Günlerin Ardından Ebedî Hayat Başlayacaktır!...
Yorum
-
Efexor benim bildiğim en iyi antidepresndır.bırakmak istemenin sebebi ne?doktorunla görüştün mü?Ben bir ara ilacı yazdıramadığım için alamamıştım .o zaman çok sinirli bir ruh haline büründüm.bir hafta sonra yine başladım düzeldim.Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.
Yorum

arkadaşlar bu ilaç tam olarak neyde kullanılıyor tam olarak rahatsızlık adı yani
Yorum