Duyuru

Collapse
No announcement yet.

şizofrenler zekidir

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• şizofrenler zekidir

normal insanların zekası da normaldir, düz yaşarlar. şizofrenler ise geniş bir hayal gücüne sahiptir ve oldukça zekidirler, sezgileri de güçlüdür.
    Last edited by melleril300; 22-01-2015, 05:57 PM.

Şizofrenler aptal değil o kesin bir şey. Sanki sistem zekalarından dolayı onları tehlikeli görüyorda üzerlerine gidiyor gibi geldi bana. Bir insana herkes düşman olur mu garip ???

Yorum

aslında şizofren derken melleril kendini kastetmektedir. üstelik şizofren olup olmadığı kanıtlanmış değildir. bazı dr.lar öyle idda etmiştir fakat yanıldıklarını anlamışlardır.

şizofren tanıdıkları arasında zeki olan kendisidir. bu nedenle melleril çevresindekilere tahammül edememekte zeki biriyle karşılaşırsa onunla da ilişkisini sürdürmekte güçlük çekmektedir. melleril başka bir gezegenden gelmiş gibi yabancı ve yalnızdır. yalnızlığını örtbas etmiştir içinde fakat yabancılığı gün be gün artmaktadır.

zekanın tanımı çevreye uyum sağlamakla ölçülür bir açıdan. o açıdan melleril geri zekalıdır.

Yorum

çok kafa yormaya değmez.

türkiye de zeka işe yaramıyor. akıllı zeki insanlar acı çekiyor dünyanın her yerinde.

çevreye uyum sağlamak sağlamamaktan çok daha hastalıklıdır.
        hiç kimsenin teşhisi doğru değildir. teşhis yani hastalık sınıflandırmalrından birni ikisini andirmak tam o olduğunu etiketini belirlemez. etiket arıyorsa tam delirmemiştir de ondan. delilerin dünyayla ilgili hiç bir şeye ihtiyacı yoktur. onlar dünyayı aşmışlardır.
        o olmak bu olmak ona benzemek bunun gibi olmak ne sorunu çözmektedir ne de insanı özüne yakınlaştırmaktadır.

insan maddi bir varlıktır. aslında maddi de değildir kendini ve etrafı maddi olarak algılayabilmektedir. oysa maddeden öte algılar vardır. deliler maddeden öte algıları olanlardır. onlardan korkulmasının sebebi de budur. çünkü maddi alemden uzaksanız maddi aleme zarar verme potansiiyeli de bilinçsizce doğar buna karşın deliler de sever üzülür sevinir, korkar, ağlar ve kin duyarlar.

iyiyi kötüden ayırd edebilirler. saldırdıkları kötülerdir. iyi ve saf bulduklarını sever ve korurular.

zaman zaman delirdiğim için bunları yazabiliyorum.

çağla biliyorum bugünleerde bir ayağın delirmeye yürüyor, özlüyorsun delirmeyi neden bu tarafa gelmeye korkuyorsun ki. sen orda yabancısın bize katıl. deliler koğuşu da seni özledi. kalp kalbe karşıdır.

Yorum

davetin için teşekkür ederim. kedilerime bakacak birini bulsam hiç düşünmezdim..

Yorum

haklısın üzerine ne denilebilir ki?

sağlıklı bir toplum bu denli mutsuz olmaz mutsuz olması neyse de mutsuzluğunun nedenlerini soruşturmaması soruştursa bile yanlış yoldan gitmesi, korkularını delilerin üzerine yıkması, kurallarının tahribatını görmemesi, yargılama saplantısı, değer yargılarına karın ikiyüzlülüğü........

Yorum

kafama takıldı mellerile gerizekalı dedim kendime dedim ama bunu açıklayamam burdan. hakaret amaçlı aşağılamak tabiri olarak en iğrenç sözdür. onlar dünyanın en duygulu en insan kesimi .

Yorum

bir arkadaşım delilerle alay eden bir tipmiş delirmeden önce. durumunu kabullenmekte çok zorlanıyordu. biraz düzelince biz deli arkadaşlarına tepeden bakmaya başlıyordu.

ben çocuk yaşlarımda akıl hastanelerini nmerak ederdim, sokaklarda gezinen uçmuşlar ilgimi çeker sempati duyardım onlara. çünkü zararsız olduklarını nedense biliyordum. yüzlerinde bir gülümseme oluyordu ve bir bilgelik. zaten bazıları okumuş yazmış tiplerdir onların. gözleri bir noktada oturudu birisi ona abimin çeketini vermiştim. sonra epey fırça yedim evdekilerden.

toplum acımazsız. eski çağlarda delileri gemilere doldurup denize attıklarını düşününce bugüne şükretmek lazım.

belki de haklılar.

ben bir atağımda samimi bir arkadaşıma gittim genellde çok uzun mesafeler de olsa yürüyorum delirince gideceğim yerlere. kapıyı açtı fakat nnedense beni içeri almadı. sonra onların birini öldürdüğünü düşündüm. kapıcıyalarının evinde oturuken buldum kendimi.

iyileştiğimde karşılaştığımız zaman ne yapmışım biliyor musunuz? arkadaşımın birini öldürdüğünü söylemişim kapıcıya ve adam da buna inanmış. düşünebiliyor musnuz verdiğim zararı.

Yorum

sadece sizofrenler değil ruhsal sorunları olanlar, toplumun geneline göre daha zeki , yetenekli hatta duru görüleri olanlardır. bu yüzden uyutulurlar. bunun en basit örneği iş yerine yeni geldiniz birden sivrilmeye başladınız diyelim, derhal böl yönet tatkdiği devreye girer. yer edinmiş tipler korkarlar, patronlar uyuyanları uyandıracak diye korkar derken ya atılırsınız ya sürülürsünüz ya da azıcık aptal numarasına yatarak devam edersiniz.

Yorum

banada öyle geliyor tek başlarına ve münzevi bir hayat sürmeleri bunun en açık örneğidir

Yorum

benim goruslerime gore şizofrenlerinsanlarin cogu korkak insanlar. cevremde cok gordum askere gidip dondugunde deli diye tabir edilen sizofrenlere donusenleri.mkendi kendine konusmalar herkese selam vermeler butun gun sokkaklari gezenler cok var

Yorum

ayrica zeki olmak ile akilli olmak ayni şey degil aralarinda fark var. zeki insan akilli degilse zekasi bes para etmez.()

Yorum

bravo tarık!!!!! çözmüş benim kardeşim olayı yaşasın şizofrenler

Yorum

benim gözlemlediğim şu:
                            şizofrenler şizofrenlerin zeki olduğunu düşünüyor!
                            bipolarlar bipolarların zeki olduğunu düşünüyor
                            narsitler narsistlerin zeki olduğunu düşünüyor.
                            borderlinelar borderlinelerin zeki olduğunu düşünüyor!
                            şizoidler şizoidlerin zeki olduğunu düşünüyor
                            ve liste böyle uzayıp gidiyor!
                            ama bu iddiaların hiçbiri bilimsel olarak kanıtlanabilmiş değil!

Yorum

zekaya neden bu kadar anlam yükleniyor ki. ben salak ve geri zekalıyım.

Yorum

İşleniyor...
                              X