Duyuru

Collapse
No announcement yet.

zor bir durum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• zor bir durum

ben sf yüzünden çalışamıyorum evden çıkamıyorum hiç arkadasım yok nettede hiç arkadasım yok sürekli oyun oynuyorum oyun oynamaktan yemek bile yiyemiyorum arada uyuyorum öyle

Ben de SF'liyim.
    Arkadaşlarım var ama görüşmüyorum.
    Arayanlara cevap vermiyorum, yok dedirtiyorum evdekilere.
    Bayram olduğu halde kimseye gitmiyorum, evden dışarı çıkmıyorum.
    Sadece terapiye giderken evden çıkıyorum.
    Off hayatımızı berbat ediyor.
    ...biz büyüdük ve kirlendi dünya...

Yorum

Belki garip gelecek ama bir önerim var.Ben de çok işe yaramıştı.En büyük sıkıntılardan birinin göz teması sorunu olduğunun farkındayım.Güneş gözlüğü kullan inan bana işe yarıyor.Sosyal Fobiyle karanlığın inanılmaz bir ilişkisi olduğunu düşünüyorum.Tecrübelerimden biri;Sınıfça üniversitenin sinema salonuna indik.Kalabalıktı baya ışıklar açık,korkunç bir ortam benim için,pıstım kaldım.Işıklar kapandı,inanılmaz bir öz güven içerisindeydim çünkü kimse söylediğim şeylerden sonra yüzümü göremiyordu karanlıktan,hatta kürsüye çıkıp kısa bir stand up bile yaptım.Dalga geçmiyorum gerçekten güneş gözlüğü kullanarak dışarda gezmeyi deneyebilirsin,göz teması sorununu teorik olarak ortadan kaldırdığı için,senin için güzel bir başlangıç olabilir.Tıkılıp kalma eve,mücadele etmelisin,sen bundan fazlasın aynaya baktığında bunu görebilirsin

Yorum

İşleniyor...
      X