arkadaşlar ben sosyal fobi ve depresyon tanısıyla 3 haftadır cipralex 10mg kullanıyorum.ilk 1 hafta yarım içtim 2-3 gün etki gösterdi umutsuzluğumu kırdı bir nebze yada psikolojik olarak ben öyle zannettim.sonraki günlerde etkisi kalmadı.bende 2.hafta tam içmeye başladım bazı günler aşırı anksiyeteli korkulu kaygılı oluyordum bazı günlerde tam bir enerji patlaması yaşıyordum dağları ben yarattım edası oluştu bende.sonra 3.hafta tamda etki etmemeye başladı bende doktoruma danışmadan günde 2 tablet içmeye başladım ilk gün yine anksiyete yaptı sonraki gün biraz daha iyiydim 3.gün ve sonraki günler eski benden enstantaneler yaşadım adeta
eski ben oldum tekrardan.yan etki olarak esneme,gece uykusuzluk gündüz uyku hali esneme yapıyor birde dişlerimi sıkıyorum.ben önceden esrar kullanıyordum.aynı esrarın etkilerini yapıyor bende.ilaç alacağım saati 4 gözle bekliyorum
acayip mutluyum ama..acaba bu yaşadıklarım normalmi ve bundan sonra yaşayacaklarımı merak ediyorum tedaviyi sonlandıran arkadaşlar yardım ederse sevinirim.yani 2. ay,3.ay,6.ay,12.ay ne gibi değişikliklikler olacak bende?yada sizde ne gibi değişiklikler oldu?2 sene bu ilacı kullandığımda iyileşecekmiyim ?

Yorum