Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Koca kafalıyım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Koca kafalıyım

konuyu silerseniz sevinirim
    Last edited by spyzerp; 28-02-2012, 11:22 PM. Reason: konuda psikolojimi iyice dağatan şeyler var

Kraniyofasyal cerrahi bransınca muayene edilmeniz lazım yoksa normal olsanız bile kompleks yapıp kendinizi ikna edemeyebilirsiniz.

Benim yorumuma gelince;ben bir anormallik göremedim.
    Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:

''GALATASARAY''

Yorum

sorunun bende olduğunu fark ettim zaten geçen sene tüm sınıf takılır dalga geçerdi bu sene 2 kere oldu ikisinde dedikten hemen sonra özür diledi şaka babında söylediklerini söylediler kısaca milletin ne dediği umrumda değil sağlık sorunum olmasında.

Yorum

Gecen sene daha fazla oldugunu söylüyorsunuz.Ergenlik cagında bazen bas vücüda göre daha hızlı ya da gec gelisebiliyor.Buda bircok ergenin kompleks yapmasına ya da birbirleriyle dalga gecmesine neden olabiliyor.Yasınız kac tam olarak bilmiyorum ama.
        Dedigim gibi son resimlerinize bakınca aklıma gelen sey boksör ve lise ögrencisi olurdu basınız filan dikkatimi cekmezdi bu baslık altında olmasa.
        Yinede kendinizi rahatlatmak adına muayene olun bence.
        Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:

''GALATASARAY''

Yorum

16 yaşımdayım, muayane olacak kadar dert etmiyorum hani ne biliyim psikikolojimi bozmuyor yada üzülmeme sebeb olmuyor koca kafalı olsamda baya önceden aştım ben o sorunu ama sağlık bakımından aile hekimime danışıcam dediğini branşın burda olduğunu sanmıyorum kraniyofosfor cerrahi idi sanırım burada diş, göz cerrahi zor bulunuyor.(Ordu/ünye)

Yorum

cidden hiç bi anormallik göremedim...
            resmi açarken dediğin gibi bi kafa bekliyodum görünce şaşırdım....boşuna üzme kendini..
            sen bu konuda biraz hassas olduğun için şaka yapmış olabilir arkadaşların...

Yorum

Sen kendi kendine takıntı yapmışsın. Kafan son derece normal, neden koca olsun ki...

Yorum

Yok normalsin. Vücut biraz daha gelişince normal durur.
                Çok fazla belli olmuyor.

Asıl sorun bu şekilde olursa olur.

http://www.kenthaber.com/akdeniz/kah...2-c81e6152255b

Senin dediğin olay hidrosefali ye giriyor.

Hidranensefali nadir görülen bir durumdur. 5000–10000 doğumda 1–2 rastlanmaktadır. Kız ve erkek bebekler arasında bir fark saptanmamıştır.

http://www.hidrosefali.com/Default.aspx

Bir şeyin yok . Kafana takma. Ama çok rahatsızlık veriyorsa bir branşındaki doktorlara danışıp istersen bir şey varmı yokmu kontrol ettir en azından kafan rahat olur. Sana kalmış bir şey.

Ama dışarıdan bakıldığında normal gözüküyorsun.

Yorum

aslan gibi delikanlısın ben taktığın şeye bak keşke senin zamanında olsaydım karizma da var ha..

Yorum

Kardeş senın kafanla boyun aynı ortantıdamı uzuyacagını zannedıyosun bı sure sonra kafan durur boyun uzar merak etme arkadaşlarının dedıklerınıde takma bu sene var okul bıttıgınde yoklar

Yorum

Allah Razı Olsun hepinizden, yorumlarınız çölde bi damacana su gibi geldi.

Yorum

Koca kafalı olmanın nesi kötü ki? Herşeyin büyüğü makbuldur hem Takma yani...
                        biliyorum artık çok zor çok
                        kuracak yeni bir hikayem yok.
                        yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle

alt üst olmuş coğrafyanda
                        cebinde bozuk paralarınla
                        kendi mezarına selam durup
                        boşver mi diyorsun kanasın.

Yorum

fazla degil birazcık. ama yakısıyo.

Yorum

naber la gocakafa)

Yorum

Öyle diyenler takılıyordur. Gayet normal.
                              :113: http://www.youtube.com/watch?v=9WbKBKima4Q

Yorum

İşleniyor...
                              X