konuyu silerseniz sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Koca kafalıyım
Collapse
X
-
Kraniyofasyal cerrahi bransınca muayene edilmeniz lazım yoksa normal olsanız bile kompleks yapıp kendinizi ikna edemeyebilirsiniz.
Benim yorumuma gelince;ben bir anormallik göremedim.Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:
''GALATASARAY''
-
Gecen sene daha fazla oldugunu söylüyorsunuz.Ergenlik cagında bazen bas vücüda göre daha hızlı ya da gec gelisebiliyor.Buda bircok ergenin kompleks yapmasına ya da birbirleriyle dalga gecmesine neden olabiliyor.Yasınız kac tam olarak bilmiyorum ama.
Dedigim gibi son resimlerinize bakınca aklıma gelen sey boksör ve lise ögrencisi olurdu basınız filan dikkatimi cekmezdi bu baslık altında olmasa.
Yinede kendinizi rahatlatmak adına muayene olun bence.Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:
''GALATASARAY''
Yorum
-
16 yaşımdayım, muayane olacak kadar dert etmiyorum hani ne biliyim psikikolojimi bozmuyor yada üzülmeme sebeb olmuyor koca kafalı olsamda baya önceden aştım ben o sorunu ama sağlık bakımından aile hekimime danışıcam dediğini branşın burda olduğunu sanmıyorum kraniyofosfor cerrahi idi sanırım burada diş, göz cerrahi zor bulunuyor.(Ordu/ünye)
Yorum
-
Yok normalsin. Vücut biraz daha gelişince normal durur.
Çok fazla belli olmuyor.
Asıl sorun bu şekilde olursa olur.
http://www.kenthaber.com/akdeniz/kah...2-c81e6152255b
Senin dediğin olay hidrosefali ye giriyor.
Hidranensefali nadir görülen bir durumdur. 5000–10000 doğumda 1–2 rastlanmaktadır. Kız ve erkek bebekler arasında bir fark saptanmamıştır.
http://www.hidrosefali.com/Default.aspx
Bir şeyin yok . Kafana takma. Ama çok rahatsızlık veriyorsa bir branşındaki doktorlara danışıp istersen bir şey varmı yokmu kontrol ettir en azından kafan rahat olur. Sana kalmış bir şey.
Ama dışarıdan bakıldığında normal gözüküyorsun.
Yorum
-
Koca kafalı olmanın nesi kötü ki? Herşeyin büyüğü makbuldur hem Takma yani...biliyorum artık çok zor çok
kuracak yeni bir hikayem yok.
yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle
alt üst olmuş coğrafyanda
cebinde bozuk paralarınla
kendi mezarına selam durup
boşver mi diyorsun kanasın.
Yorum
Yorum