Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Selam,sizlerle tanışmaya geldim...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Selam,sizlerle tanışmaya geldim...

Arkadaşlar merhabalar..Yıllardır fobi ve takıntılarıyla uğraşan bazen galip gelmiş bazen malup olmuş bir arkadaşınız olarak aranıza katılmaktan onur duyarım..Okuduğum topik ve mesajlarınızdan anladığım kadarıyla forumda derin bilgi birikime sahip arkadaşlar var,dilerim birbirinize yardımcı olduğunuz gibi bana da yardımcı olur,aranıza kabul eder,bilgi birikiminizi paylaşırsınız..Beni en iyi anlayabilecek ve yardımcı olabilecek insanların doktorlar,aile eş dost değil yine benimle aynı dertleri çekenler olduğu kanaatine kesinlikle varmış bulunuyorum..Neyse,tekrardan kucak dolusu merhabalar,güzel dostluklar&mutlu günler dileklerimle..
    "Every man dies - Not every man really lives"

Hoşgeldin

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
    Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
    birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
    Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

hoşgeldin.. topik dediğine göre nerden geliyorsun? topik diye konusulan bir yer var ordan mı diye sordum?

Yorum

Omen,hurricane,lagrima teşekkür ederim hoşbuldum...Lagrima tam olarak demek istediğinizi anlamadım ama topic den kastım bildiğimiz herhangi bir konu olması,dolayısıyla sanırım sorunuzun cvbını aldınız heralde oradan değilim Lagrima ne kadar güzel bir nicktir yahu,portekizceye fadoya yada flamenkocya merakınız var sanırım?Siz de oralardan olmalısınız

Yorum

Hoşgeldin: )
          "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

hı onlardan değilsiniz ama biliyorsunuz anlamıştım zaten :9 neyse burda topik kullanılmıyor hiç.. ilgim yok lagrima şarkısını çok severek dinlerim..
            Orjinal yazı sahibi: desperado54 View Post
            Omen,hurricane,lagrima teşekkür ederim hoşbuldum...Lagrima tam olarak demek istediğinizi anlamadım ama topic den kastım bildiğimiz herhangi bir konu olması,dolayısıyla sanırım sorunuzun cvbını aldınız heralde oradan değilim Lagrima ne kadar güzel bir nicktir yahu,portekizceye fadoya yada flamenkocya merakınız var sanırım?Siz de oralardan olmalısınız

Yorum

hoşgeldiniz...

Yorum

Hoşgeldin umarım faydalı oluruz sana, fobik olmak ayrıcalıktır herkes olamaz

Yorum

Sosyal fobiyi yenmenin birinci şartı yeneceğine inanmalı, içinden gelen güçle kendini motive etmeli ve doktorun belirlediği tedavini uygulamalısın. Bu tedavi sürecinde fobilerini küçükten büyüğe doğru sıralamalı yavaş yavaş yüzleşmelisin ve göreceksinki iyileşeceksin. Bu süreçte en önemli faktör senin moralini sürekli iyi tutman kendine pozitif yönde düşünmeye sevketmendir. Yılmayacaksın güçlü olacaksın, ilaç tedavisiyle kontrolü ele alıp düşüncelerini geliştirip kendine güvenen kişiliğe bürüneceksin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: stress
                    herkes çirkef,arsız,utanmaz olmuş sizin gibilerin nesli tükendi mi demek istiyorsun
                    Arkadaşı motive ediyorum, bir zamanlar bende bu rahatsızlıktan muzdariptim de

Yorum

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar,hoşbuldum.İdeal hayat söylediğin çok doğru doktor kısmı hariç hepsine katılıyorum.Buradan da doktora karşı yada inançsız biri olarak algılanmak istemem çok profesyonel doktorlara da gidip dünyanın parasını dökmüş biri olarak konuşuyorum,bende işe yaramadı ve herbiri ayrı ayrı ilaçlarla ayrı ayrı pekiştirdiler dertlerimi.Doktora gidilmeli doğru olan bu lakin bende işe yaramadı o kapılar artık ben tek çıkışın düşmanı karşına alıp,gardını alarak kılıcını çekip saldırmak olduğu inancındayım...Hap içerek uyuyarak değil...

Yorum

Doktora gidilmeli, ama ben gitmedim araştırmalarım sonucu ilaç kullandım ve kendimi motive ederek biran olsun gücümü elden bırakmadım sonunda yendim. Benimki riskli bir yöntemdi ama şükür iyileştim.

Yorum

Doktora karşı değilim doktor elbette şart,ben de çok farklılarına gittim.Bi kısmını beğenmedim ve beğenmeme rağmen devam ettim bildikleri vardır sonuçta diploma sahibi insan dedim lakin işe yaramadılar.Bir kısmı da sen iyileştin artık tamam dediler.Lakin doğru değildi.Bilemiyicem bir ömür doğru doktor arayarak geçecekse kobay olunup durulacaksa bi sıkıntı vardır bu işte,o da benden kaynaklanıyor demekki!Ondan dedim sanırım bu ihale bana kaldı diye,üzerine basa basa çözülecekse çözülecek yoksa yaş..En azından benim adıma

Yorum

Hoşgeldin, tanışalım.

...Kendini boşuna harcamış olur insan
                            Dilediğine erer de sevinç duymazsa ...

:57:

Yorum

Hoşgeldiniz
                              Mutluluk;beni sevmen kadar imkansız...

Yorum

İşleniyor...
                              X