bunca yıl bunun acısını çektim. lustral paxil anafranil tofranil laroxil xanax ativan efexor vs bir çok ilacı da kullandım.
sorun aslında sorun değilmiş ama bunun farkınada ancak 37 yaşında varabildim.
tüm sosyal fobikler. sorunun asıl kaynağı bitmek tükenmek bilmez isteklerimiz.
başlangıç için size bir nokta vereyim. oradan yola devam edin.
isteklerden vaz geçmek.
neler isteriz. erkek sosyal fobikler kız arkadaş mı istiyorsunuz. vaz geçin. istemeyin. başkaları önünde onuşmak size sıkıntı veriyor ve rahat mı olmak istiyorsunuz. vaz geçin bunları istemekten.
mutluluk sosyal fobinin ortadan kalkmasıyla gelmiyor.
istemekten vaz geçtikten sonra da ikinci aşamaya geçin. ikinci aşamayı yazmayacam. biraz gayret sarfedin. sadece bir ipucu. dürüst ve çalışkan olun. sabırlı olun.....
hadi kolay gele. ilaçla tedavi filan olacanızı sanıyorsanız bilmiyorum. bende hiç bişey etkili olmadı. olanda görmedim.
aslında olayın gerçekliğide şu sanırım. bizler utangaç insanlar. aslında biz utangaç değilizde beynimizdeki nörokimyasal maddelerde bi takım düzensizlikler var. yani biz hastayız. bu yalanada inanmayın.
hasta falanda değiliz. maşallah çoğumuzda turp gibiyiz. hadi pes etmek yok.
sorun aslında sorun değilmiş ama bunun farkınada ancak 37 yaşında varabildim.
tüm sosyal fobikler. sorunun asıl kaynağı bitmek tükenmek bilmez isteklerimiz.
başlangıç için size bir nokta vereyim. oradan yola devam edin.
isteklerden vaz geçmek.
neler isteriz. erkek sosyal fobikler kız arkadaş mı istiyorsunuz. vaz geçin. istemeyin. başkaları önünde onuşmak size sıkıntı veriyor ve rahat mı olmak istiyorsunuz. vaz geçin bunları istemekten.
mutluluk sosyal fobinin ortadan kalkmasıyla gelmiyor.
istemekten vaz geçtikten sonra da ikinci aşamaya geçin. ikinci aşamayı yazmayacam. biraz gayret sarfedin. sadece bir ipucu. dürüst ve çalışkan olun. sabırlı olun.....
hadi kolay gele. ilaçla tedavi filan olacanızı sanıyorsanız bilmiyorum. bende hiç bişey etkili olmadı. olanda görmedim.
aslında olayın gerçekliğide şu sanırım. bizler utangaç insanlar. aslında biz utangaç değilizde beynimizdeki nörokimyasal maddelerde bi takım düzensizlikler var. yani biz hastayız. bu yalanada inanmayın.
hasta falanda değiliz. maşallah çoğumuzda turp gibiyiz. hadi pes etmek yok.

Yorum