sf ile ilgili filmleri yazalım insanın kendini izlemesi gzel oluor
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sosyal fobiyle ilgili filmler
Collapse
X
-
Guguk Kuşu filminde her türlü hastalığı sembolize eden hastalar var,sosyal fobiyi temsil eden biri de var,tavsiye ederim o filmi...Mc murphy bir harika zaten...Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
-
Orjinal yazı sahibi: mihrimahdream house da güzel film
Hiç duymamıştım valla o kadar film araştırıyorum ama bunu ilk defa duyuyorum...Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum
-
Angela filminde başroldeki Arap adam da biraz sosyal fobiden bişeyler yansıtıyor,çok güzel film...Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mihrimahtavsiye ederim tam bir psikolojik film
Tamam The tenants yarıda kaldı,ondan sonra izlerim
Sen de angela ve guguk kuşunu izlemelisin kesinlikle
Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum
-
şizofreniyle alakalı biliyorum(akıl oyunları,donnie darko vs. ) ama sf le alakalı duymamıştım varsa bende izleyebilirm
guguk kuşunun konusu ne..
3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.
When you lose small mind, you free your life..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: shondes View Postşizofreniyle alakalı biliyorum(akıl oyunları,donnie darko vs. ) ama sf le alakalı duymamıştım varsa bende izleyebilirm
guguk kuşunun konusu ne..
Birçok hastalığı anlatan bir film...Akıl hastanesinde çekiliyor zaten,kesinlikle tavsiye ederim shondes,hala izlememiş olman şaşırttı beni
Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum
-
Yakın zamanda izlicem bu akşam bile izleyebilirimOrjinal yazı sahibi: Olric View PostBirçok hastalığı anlatan bir film...Akıl hastanesinde çekiliyor zaten,kesinlikle tavsiye ederim shondes,hala izlememiş olman şaşırttı beni
3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.
When you lose small mind, you free your life..
Yorum

Yorum