Merhaba 17 yaşında bir sfliyim . Doktora gidicem ve doktorda ilaç yazarsa ailemin haberi olurmu . Sigortam ailemin üzerinedir.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Doktora Gitsem haberleri olurmu ?
Collapse
X
-
haberli git sende. sonucu en kötü ne olabilir ki sadece seni anlayamayacakları için "neyin var ki" deyip kızacaklardır o kadar.
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
-
sf için antidepresan yazarlar belki, illaki ilaç yazacak diye bir kural yok, ama yaşın itibari ile hafif ilaç yazacaklardır. etrafa yayılmasını bu kadar neden önemseyesin ki sen sfli olarak zaten herkesin gözü önündesin değil mi ?Orjinal yazı sahibi: Searos View PostDuyulabilir etrafa yayılabilir .. İlaç yazsa haberleri olurmu peki ?
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Searos View PostMerhaba 17 yaşında bir sfliyim . Doktora gidicem ve doktorda ilaç yazarsa ailemin haberi olurmu . Sigortam ailemin üzerinedir.
Sadece doktor kontrolü degil ,ilac kullanacagin vakit ailenin bilmesi senin yararina olur.Ailenle konus doktora gitme ihtiyacin oldugunu ve bunu engellememelerini iste.
Yorum
-
Ben zamanında gitmiştim ve kimsenin ruhu bile duymadı..
)))
Ama keşke bu konuyu ailen ile konuşabilseydin onların desteği seni olumlu yönde etkileyecektir.Fakat hepimizin anne-babası bir olmuyor.Ben ilk psikiyatriste sosyalfobi için gitmiştim ama ailem götürmüştü.Çok şükür artık eser kalmadı sosyalfobiden..artık daha farklı rahatsızlıklarım için gitmeye devam ediyorum.Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
Buğdayı başak olsun diye toprağa attılar,
Değirmende un olsun diye ezdiler,
Ekmek oldu dişleri ile ezdiler,
EZİL Kİ CAN OLASIN..CAN VERESİN...
Yorum
-
nasıl kurtulabildin bu illetten bizede anlatırsan belki bir faydası olur?Orjinal yazı sahibi: Gülben View PostBen zamanında gitmiştim ve kimsenin ruhu bile duymadı..
)))
Ama keşke bu konuyu ailen ile konuşabilseydin onların desteği seni olumlu yönde etkileyecektir.Fakat hepimizin anne-babası bir olmuyor.Ben ilk psikiyatriste sosyalfobi için gitmiştim ama ailem götürmüştü.Çok şükür artık eser kalmadı sosyalfobiden..artık daha farklı rahatsızlıklarım için gitmeye devam ediyorum.
Yorum

Yorum