Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kavga etme isteği

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kavga etme isteği

Selamün aleyküm

Son 1 senedir psikolojik sorunlar yaşıyorum yani birşey yaptıktan sonra sürekli keşke şöyle yapsaydım diyorum bazen kafama birşeyler esiyor onu yapmayana kadar içim rahat olmuyor.ALLAH rızası için yardım edin bıktım yani böyle yaşamaktan işe gidiyorum yolda uzaktan gelen biri veya karşıda oturan biri baksın sırf birşey söylesin kavga edeyim içim rahatlasın diye çocuga derinden baka baka gidiyorum yani bir laf salatası olsa direk kavga çıkacak.İllaki durumu benim gibi olan biri vardır üstüne birde Diyabet hastasıyım yani bunun çözümü ne bilen varsa bir söylesin yaş 18 şimdiden ALLAH razı olsun.

mantıgını koy ortaya öle yaşamaya bak ayrıva takıntı türü ilaçlar kullanabilirsin bu seni bir süre şeker gibi bir çocuk yapar.

Yorum

diyabetinde sinir yaptığını biliyorum. bununla ilgili kullandığınız ilaçlar varsa doktorunuza bildirmelisiniz. öfkenizi kavgayla değilde keyfinizi yerine getirebilecek durumlarla atmayı denemelisiniz.
      Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

Yorum

kavgadan kaçtıkça içindeki istek artar sürekli kavga et eğer birde dayak yersen bu isteğin geçer

Yorum

Ya birkaç ay öncesine kadar asosyaldım dışarı çıkamazdm şimdi asosyallik geçti bu başladı hiçmi yaşayan olmadı la bu hastalığı?

Yorum

bende de var özel mesajlaşarak kavga edebiliriz yalnız ilk mesajı sen yaz

Yorum

yok bea yalnız değilsin hastalık demeyelim ona sadece sinirlerine hakim olamıyorsun bende senin gibiyim kavga çözüm değil ama bazen acaip stres atıyorsun andranalin kralı oluyor tabi adli yönden bakınca ben baya o konuda zor durumdayım açıkçası hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam et cesaret güzel birşey fakat nerde kullanıcağına bağlı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cybryl View Post
                bende de var özel mesajlaşarak kavga edebiliriz yalnız ilk mesajı sen yaz
                Çok komiksin gevşek kardeşim.
                Last edited by Mcorleone; 13-07-2013, 09:44 PM.

Yorum

ALLAH aşkına yardım edin artık yav hiç kimsemi yaşayıp atlatmadı şu pis hastalığı mübarek ramazan ayı o bana ben ona baktı davasına birinin kalbini kırdım.Yardım edin valla katil olacam artık.Lan ben boyle değildim bir insan 1 ayda nasıl değişir.

Yorum

senin sorunun sinirlenmek karateye boksa filan gidebilirsin ama sinirlenince konsantre olamazsın ilaç kullanmak iyi gelebilir tabi kullanmak istersen

Yorum

İşleniyor...
                    X