SLM BEN ASLAN
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sosyal fobi - burç ilişkisi
Collapse
X
-
sf= sosyal fobiOrjinal yazı sahibi: beyoglu79Arkadaşlar uyuz oldum bu sf ne oluyor ya...Acil biri cevaplasın çünkü ben bir oğlak burcuyum ve burcumun karakteristik özelliklerinide taşıyorum.....<div>------------SEMAVER DE HAKLI--------------</div><br />
Yorum
-
Re: sf-burç ilişkisi
Aynı burçtan insanlar arasında bazı ortak özellikler var gerçekten. Ama tabi yükselen burcu da bilmek lazım.Orjinal yazı sahibi: armagan83merhaba arkadaslar sf li kişilerin bi genellemesini okudugumda ozellikle yabancı forumlarda cogunun oğlak burcu oldugunu gordum bende oğlak burcundayım sizin burcunuz nedir burdada bi genelleme yapalım mı?
Oğlak burcu aileye çok değer verir. Bu burcun insanlarının sf değil aksine çok sosyal insanlar olduğunu duymuştum. Çalışkan-sosyal-matematiksel zekaları gelişmiş- ancak biraz evhamlı --düzenli-titiz....<div>------------SEMAVER DE HAKLI--------------</div><br />
Yorum
-
Teşekkürler semaver....Yalnız o zaman nasıl oluyor bu iş...Bende sosyal fobi söz konusu bile olamaz...Demekki sallamışlar....Üstelik oğlak burcu bir çok arkadaşım var ve bende dahil çok girişken insanlardır....Böyle bişeyi ilk defa duydum...Acaba birileri bizi karalamayamı çalışıyor....Orjinal yazı sahibi: semaversf= sosyal fobiOrjinal yazı sahibi: beyoglu79Arkadaşlar uyuz oldum bu sf ne oluyor ya...Acil biri cevaplasın çünkü ben bir oğlak burcuyum ve burcumun karakteristik özelliklerinide taşıyorum.....
Oğlak burcu ünlüsü birini kıskanan birileri bunu uydurmuştur...Oğlak burçları bir kere hayatlarını hep zirveye oynar.....Ve en büyük amaçlarıda budur,bu yüzden asosyal olmaları söz konusu bile olamaaaaaaaaaaaaz.....
Yorum

Yorum