Uzun süreli Sosyal fobisi olup ta depresyona düşmeyen arkadaşlar var mı acaba .. İllaki beraber mi seyrediyor .. Ne düşünüyor neler yaşıyorsunuz bu konuyla ilgili ..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sosyal Fobi ve Depresyon beraberliği ...
Collapse
X
-
Çok zor hakkaten , her koyun kendi bacağından asılır demişler ,
15-16 lı yaşlardan sonra yavaş yavaş yalnız bırakılıyosun ve kendin adımlar atmak zorunda bırakılıyosun,
eğer bu adımları atamazsan strese giriyosun fobi oluşuyor,
fobi oluştuğu için bu sefer hep yerinde saymaya başlıyosun , yerinde sayınca diğer insanların ve zamanın gerisinde kalıyosun , imkanları kaçırıyosun ,fırsatları tepiyosun ,
Ve en sonunda büyük depresyonlar ,, tutunamayışlar ,,,güvensizlikler ,,bunalımlar,,, çaresizlikler
hepsi yakanı bırakmıyor
günden güne eriyosun ,,, Ve bir anaforun içinde sürükleniyosun dibe doğru
-
sosyal fobili olan kişi kendini sosyal ortamlardan yalıtır gitgide yalnızlaşır. eğer sosyal fobisi çok ileri düzeylerdeyse depresyona girmemek kaçınılmaz oluyor. sosyal fobisi çok ileri düzeyde olup evden bile çıkamayan hastalar var. bu da başka rusal bozuklukları beraberinde getiriyor. hayatı çekilmez bir hale getiriyor. tüm hastalara Allahtan şifa diliyorum.
Yorum
-
bana sosyal fobi ve depresyon teshisi kondu.dısarı cıkmıyodum bi yere davet edilsem gitmiodum ve ruh halin deişkendi bazen nedesiz yere kafamda olusturdum hayalledigim olaylara sırıtır bazende yapamadım şeyler icin ve pişmanlıklarım icin aglayacak gibi olurdum aglayamazdım yatakta cok döner yatamı yumruklardım.suan citoles ve seraquel xr kulanıom ve etki olarak dısarı cıkmaya basladım mahallede dolasmakta olsa davet edildim yerlere gitiyorum ama tabi bişey sorulursa cvp veriorum yoksa konusanlari dinliorum ara sırada tanıdıklarıma slm nasılsın fln diorum okadar tam manasiyla iyleşmedimi biliyorum cünkü hala yapamadıklarım var cabalıyorum ama yapamıoyorum tavsieler alıyorum almaya devam edecem ve urasmayada devam edecem
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Nnetmaniaa View PostÇok zor hakkaten , her koyun kendi bacağından asılır demişler ,
15-16 lı yaşlardan sonra yavaş yavaş yalnız bırakılıyosun ve kendin adımlar atmak zorunda bırakılıyosun,
eğer bu adımları atamazsan strese giriyosun fobi oluşuyor,
fobi oluştuğu için bu sefer hep yerinde saymaya başlıyosun , yerinde sayınca diğer insanların ve zamanın gerisinde kalıyosun , imkanları kaçırıyosun ,fırsatları tepiyosun ,
Ve en sonunda büyük depresyonlar ,, tutunamayışlar ,,,güvensizlikler ,,bunalımlar,,, çaresizlikler
hepsi yakanı bırakmıyor
günden güne eriyosun ,,, Ve bir anaforun içinde sürükleniyosun dibe doğru
Yorum
Yorum