Arkadaşlar bende titreme falan fazla olmuo en çok göz temasında sorun yaşıorum biriyle göz göze gelince kıpkırmızı oluyorum hemen çekiorum gözlerimi kendimi çok kuvvetsiz ve aciz hissediyorum bu konuda lanet olsun ya iğrenç bi duygu ne yapcam ya?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Göz teması sorunu
Collapse
X
-
Bir kere kesinlikle konuşacağın konuya odaklanmalısın,kendini karşındakinin gözlerine bakmak zorunda hissedersen, karşındakinin ya da senin daha güclü mü olduğunu düşünürsen, anlaşılamayacakmıyım, kınanacakmıyım vs bunları düşünürsen kontrol sorunu yaşarsın.Aynanın karşısına gecip pratik yapabilirsin.Sussak ölüm, konuşsak intihar...
Yorum
-
Ayni skntilar dune kadar bende de mevcuttu ama ilaclarimi aldim ben ben oldugum icin mutluyumOrjinal yazı sahibi: rüzgarın dikkatsiz kızı View Postbenimde göz teması sorunum var.ama heyecan kaynaklı değil.biriyle göz teması kurunca rahat konuşamıyorum.gözgöze olmaya konsantre olamıyorum.karşımdaki de birşey anlatırken gözlerine bakarsam tam olarak dinleyemiyorum.
sende sen olmak istersen bi doktorla gorusmeni tavsiye edebilirim
Yorum
-
evet bu lanet olası sorun bende de var. 6 aydır. bir türlü aşamadım
paroksetin kullandığım zamanlar iyi olmuştum bırakınca da kötü oldum. ailemle bile eskisi gibi konuşamıyorum bu sorun yüzünden. ama şunu farkettim ki bu sorunun üstüne gitmemek gerekiyor. önem vermemeye bak.
Yorum

Yorum