Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sizce ne yapmalıyım...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sizce ne yapmalıyım...

Bende tuhaf birşey var gerçekten çok kötü beni etkileyecek canımı yakacak birşey yaşadıgımda nefes alamıyormuşum gibi oluyorum hani olur yaa dar alana girme fobisi dar bir yerde nefes alamadıgını hissedersin onun gibi kötü bir olay yaşayınca nefes alamadıgımı hissediyorum başım dönüyo bogazımda ceviz büyüklügünde birşey varmış gibi oluyor sonra nefes alamıyorum sanki böle şeyler yaşıyorumo olay geçince rahatlaya biliyorum ve canım o kadar çok yanıyor ki bıcagı alıp kalbime saplayasım geliyor dinsin bu acı diye bir gün kendimi kontrol edememekten korkuyorum yani nasıl desem nefes aldıgıı bogulacak gibi olsamda şuan hissediyorum ama ya hissedemezsem bir gün... sizce ne yapmalıyım arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..

ilerideki hedefim pdr ama anksiyete ne bilmiyorum

Yorum

teraasure evet allah kimseye bu acıyı yaşatmasın berbat bir durum hemde çok berbat bir durum artık kurtulmak istiyorum

Yorum

hmm anladım peki bu durum ilerler mi kötü durumlara yol açar mı buralarda kaldıgım yerde bi psikolog bulmak çok zor tek burası var işte

Yorum

teşekkürler treasure isminde zormuş

Yorum

ama elbet bi çözümü olmalı

Yorum

tearesure o dedigin kişiye nasıl ulaşabilirim peki

Yorum

beyzazeynep84 ulaştım özel mesaj olarak uzun uzun yazdım gitmedi çıldırdım yaf

Yorum

eminimki ii biridir önerin ve yardımların için sagol sende sagol holly ççok teşekkür ederim

Yorum

sanırım dedigini de yapayım şimdi gönderdim ama ulaşazsa :d onu da yarın yapayım ulaşmazsa neyse ii geceler size tekrar sagolun

Yorum

Rabiaacım daha önce hiç doktora göründünmü. Anlattıkların bana anksiyete bozukluğunu hatırlattı. Aşırı kaygılandığın zaman bu sende fizyolojik etki yapıyor. Bu etkilerin başında nefes darlığı, kalbinde çarpıntı şeklinde oluyor. Bunun için bi doktora görünmeni öneririm..
                      Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

İşleniyor...
                      X