Bende tuhaf birşey var gerçekten çok kötü beni etkileyecek canımı yakacak birşey yaşadıgımda nefes alamıyormuşum gibi oluyorum hani olur yaa dar alana girme fobisi dar bir yerde nefes alamadıgını hissedersin onun gibi kötü bir olay yaşayınca nefes alamadıgımı hissediyorum başım dönüyo bogazımda ceviz büyüklügünde birşey varmış gibi oluyor sonra nefes alamıyorum sanki böle şeyler yaşıyorumo olay geçince rahatlaya biliyorum ve canım o kadar çok yanıyor ki bıcagı alıp kalbime saplayasım geliyor dinsin bu acı diye bir gün kendimi kontrol edememekten korkuyorum yani nasıl desem nefes aldıgıı bogulacak gibi olsamda şuan hissediyorum ama ya hissedemezsem bir gün... sizce ne yapmalıyım arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sizce ne yapmalıyım...
Collapse
X
-
Rabiaacım daha önce hiç doktora göründünmü. Anlattıkların bana anksiyete bozukluğunu hatırlattı. Aşırı kaygılandığın zaman bu sende fizyolojik etki yapıyor. Bu etkilerin başında nefes darlığı, kalbinde çarpıntı şeklinde oluyor. Bunun için bi doktora görünmeni öneririm..Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic
Yorum

isminde zormuş
Yorum