Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Anksiyete teşhişi konuldu ancak...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Anksiyete teşhişi konuldu ancak...

b123456789
    Last edited by set_me_free; 19-06-2017, 05:02 PM.

sen yenisin galiba..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: set_me_free
      ne ilginçtir ki ben buraya 2005 te üye olmuşum oysa ki rahatsızlığım 2009 da başladı
      2005 mi!! sen çok eskisin be yahh
      rahatsızlığının nedenleri ve sebebleri olur ne zaman ortaya çıkacağı hiç belli olmaz
      mide rahatsızlığı demişsin ben yaklaşık 5-6 senedir çekiyorum banada hortum attılar aynı şeyleri bana da sölediler ve hala çekiyorum benimkilerde psikolojik pek bi fayda bulamıyorum ilaçlardan.. şu an yine mide ilacı aldım doktor verdi.. ve hiç fayda etmiyor yine gaz geğirti ağrı iştahsızlık.. keyifsiz ve mutsuzum.. bakalım sonu nere varır...

Yorum

işte işin ilginç yanı da bu acaba o zamanlar neden üye olmuştum

vay be ben artık bunu sanırım sadece ben yaşıyorum düşüncesindeydim 1 senedir mide ilacı kullanmıyorum ama her daim yanımdalar mide rahatsızlığını artık ancak redeprayı bırakınca yaşıyorum. ama arkadaşım ilaç ta çok güzel iştah açıyor ya al işte yine yiyorum valla sonu benim açımdan doktorumun söylediğine göre çocuk yapasaya kadar... şaka gibi !!!!
        dur sana mesaj yazim

Yorum

hay allah mesaj yazamıyorum sana..
          neyse şu ilaçtan bende kullansamda keşke benim sonumda şaka gibi olsa..
          ama ben çocuk yapmıyorum işallah kariyer yapacam..
          ne işim var çocukla
          çocuğu bülent ersoy yapsın..

Yorum

mesaj ayarlarımı düzenledim kusura bakma artık atabilirsin

henüz bende kariyer peşindeyim de çözüm çok güzel doktorun ben sana çare bulamıyorum dese ne yapardın
            anlaşıldı tamam derim

ya bazı doktorlar senden benden cahil okumuş ama hangi ilacı vereceğini bilmiyo..

Yorum

aynı durumdan şikayetciyiz.benimde bu yıl össye hazırlandığım dönemde başladı hersey,erkek arkadasımla ayrılmamda tetikledi sanıyorum.mide bulantıları,kilo kaybı,iştahsızlık,evden çıkmak istememe,içimin daralması,dışarda yemek yiyememe vs vs.ben doktorumda bana redepra yazdı,bikaç ay icinde toparladım kilo aldım cok yemek yedim,sonra kaygılarım nedeniyle cipralexde kullandım..redeprayı 1 kutu içip bıraktım kilom düzelince hiçbir yan etkisi görmedim,cipralexe devam ettim.aradan 1 yıl kadar gecti,sınav gecti yaz geldi.cipralexi bırakmamında zamanı geldi,ancak cok zorlandım.kasılmalar titremeler mide bulantıları yaşadım 1 hafta kadar.sonra toparladım.ama yine verdim aldığım kiloları,yine iştahsızım canım birsey yemek istemiyor.yine aynı hisler ya dısarda kötü olursam ya bulantı gelirse..yine midem kitlendi sanki.bunda sınavda istediğim puanı yapamamamın nedeni var sanırım,tekrar dersane olayı yoruyor.kendi kendine geçmesini bekliyorum 1 aydır.ama olmuyo aynı seyler devam ediyo.ilaçlara bağımlı olmak istemedim,bunlarsızda kilo alırm rahatlarım dedim ama zaman geçtikçe kötüye gidiyorum sanki..pskiyatriste gideceğim sanırım tekrar.ne kadar istemesemde onları kullanmayı,mecbur hissediyorum kendimi.

Yorum

İşleniyor...
              X