Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İmdat...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İmdat...

Arkadaşlar prozac 2.ayımdayım ve sabahları heycanlı gibi uyanıyorum böyle biryere yetişmem gerekiyor gibi..:S enerjiklik mi bu bilmiyorum ama kalbim aşık olmuşum gibi atıyor ve derin nefesler normalden hızlı soluk alıp veriş..arasıra baş ağrısı...sabahları daha çok beyninin boş hissi ve akşama doğru dolu beyninde baskı hissi...bu nedendir arkadaşlar?//: Kafamı dağıtmak için tiyatoya yazılmıştım babam gitmiceksin dedi.Gidicem diye inat ettim.Döverken donup kaldım annem yapma diyordu açıkçası umrumda değildi vurması.Vurdukça uyuşuyordum sanki.. 20 yaşında dayak yemek ağrıma gidiyor ama sabretmeliyim.Evden kaçsam annem üzülücek annemi çok seviyorum :/

kötü bi durum baban niye tiyatroya gitmeni istemio nasıl baba bu ilaçlardan dolayımı tepki vermedin vermen gerekirdi bence evdende kaçma annene yazık ilaçlarıda doktorra söyle daha düzgün ilaçlar versin

Yorum

UZULDUM dayak yemene bu yasta dovulurmu diyecem aslinda insana hic bi yasta vurulmaz

Yorum

çok üzüldüm sizin durumunuza çok büyük geçmiş olsun.haklısınız büyüdükçe insanın çok ağrına gidiyor küçükken unutup gidiyorsun ama...ve sakın sakın o aklınızdan geçeni yapayım demeyin.hem kendinize hem de biricik annenize yazık.
        Ölürüz diye mi üzülüyoruz?
        Ne ettik, ne gördük şu fani dünyada
        Kötülükten gayri?
        Orhan Veli KANIK

Yorum

evet bence de sağlıklı düşünmelisin.her şeyin mutlaka iyi bir çözümü vardır az sabret zamanla düzelir mutlaka her şey.sen karamsarlığa kapılma iyi ol
          Ölürüz diye mi üzülüyoruz?
          Ne ettik, ne gördük şu fani dünyada
          Kötülükten gayri?
          Orhan Veli KANIK

Yorum

zaten sinirim geçince mantıklı düşünmeye başladım.Bugün randevum var.Bakalım ne dicek

Yorum

benim de selectra yüzünden öle oluo ben de yatarken koşup koşup yorulmuşm gibi tık nefes yatıorm uyuyamıorm ama ilaçların yan etkisi böle, mecbur çekicezz...
              Gemiler gibi dünya, gemiler gibi hayat
              Gemiler gibi yıllar, geçip gidiyor, geçip gidiyor...

Yorum

İşleniyor...
              X