Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nedir bu anksiyete ??

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Nedir bu anksiyete ??

Arkadaşlar selamlar tekrardan eskiden burdaydım gene bir bakıyım dedim..Benim derdim sürekli sıkıntılı ve huzursuz olmak,ama nedensiz bir şekilde..netten okuduğum kadarıyla ben anksiyete değilim ama doktora gittiğimde anksiyete artı depresyon tanısı koydu bana,ilaç da verdi efexor ile topamax 1-2 ay kullandım ve işe yaramadı diye bıraktım..Neyse kısacası sormak istediğim anksiyetenin tek bir tanımı var mıdır şu anksiyetedir diye ??

Merhabalar, aramıza tekrardan hoşgeldiniz..Anksiyetenin bildiğim kadarıyla en belirgin özelliği, içsel kaygı, tasalı ve sıkıntılı bir halin olması, beraberinde nefes alma güçlüğü çekmesi gibi belirtileri oluyor.Burda sizin gibi olan çok kişi var, mutlaka fikirlerini paylaşacakladır.
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

herkeste farklı belirtileri var. bazıları ölüm korkusu bazılarına kötü birşey gelecek korkusu oluyor. benim mesela omuzlarım cayır cayır kavruluyor. kalp atışlarım yatağı sallıyor. korku ve endişenin tavan yapmış hali. ağlasanda geçmior gülemiyosun mutsuzsun nedenini bilmediğin bir korku endişe ve vücudunun buna karşı tepkisi. kafaya takmakla uzun süren çözülemeyen problemler neden oluyo. kimisinin hayatı güllük gülistanlık ama anksiyete var. sorun ya hormonlar yada psikolojik nedenler. ben 2 yıl bir kızla çıktımaya başladım anksiyetenin a sını görmedim 2 yıl boyunca ayrıldık sonra (terkedildim) xanax ile düzeyli bir ilişkim var şu an az önce 2 mg attım derdim yok tasam tok ütopyada pempe bulutlarda geziyorum. mutlaka bir sorununuz vardır ilaçlar kendini kandırmadır. sorunu tesbit edip kökünü kurutmaktır yada sorununuzla barışabilmek. bana göre budur anksiyete denen namussuz

Yorum

ıyı oldu bunu ögrenmem tşk.

http://elifnazmmislina.blogcu.com/

Yorum

Anksiyete nedir biliyormusun sebebini bilmediğin bi sıkıntı. dersinki ya bi sebep yok ne bi içimdeki sıkıntı.. öyle bir can sıkıntısı değil işte bi olay olur Allah vermesin kaza geçirir sevdiğin canın sıkılır üzlürsün ama alakası bile yok. hiç beklemediğin i anda gelir. içini kemirir bi korku am biri sorsa bunu sözlü anlatmazsınız kendinize bile söyleymeezsiniz sonra bir korku basar neden korktuğunuda bilmezsin sonra anlamsız düşünceler başlar , sonra kendine ya etrafıma zarar verimiyi diye düşünürsün ardından nefesin hızlanır kalp atışların tüm vucudunu sarsar kasların gerilir ve kasılır vucudunun bellli yerlerinde yanmalar başlar evt birazdan kendinze göre delirceksinizdie ama delirmiceğinize de biliyorsunuzdur. sonra sıkılırda sıkılırsınız anneniz babanız ve belkide bir psikiyatri bile o anda size yardım edemez çırpınırsınız sonra geçer ve geçtikten sonra bi baş ağrı alır sizi ve düşünüsünüz ne hissettim diye flt o kriz geçtikten sonra ne hissettiğinizi istesenizde bir daha hisseedemezsiniz bu elinizde dğeildir yani..

kötü birşey.. ilaç kullanmıyrum. dr gittim verdi ama daha cesaret edip başlayamdım buda bir ankiyete belirtisi işte .. ilacı içtiğimde ya bişey olursa ya kendimi kaybedersem düşünceler bile anksiyete..

Yorum

hafif yollu bende de başlamış anksiyete anlaşıldı.

Yorum

hafif ise kolay kendin yen bence..

Yorum

İşleniyor...
              X