3-4 yıldır anksiyete hastasıyım ve iyice kronikleşti ilaclar bir işe yaramıyor bırakamıyorum da daha kötü oluyorum...icim daralıyor sürekli..dişlerimi sıkıyorum..sürekli gerginim ve ağlayamıyorum...ya bu rahatlamak ne kadar zormuş...cok moral bozucu olaylar yaşamama rağmen mesela akrabam kalp krizi geciriyor ağlayamıyorum ölse bile umrumda değil...eskiden böyle değildim cok duygusaldım şimdi anam babam ölse tık yok...diğer insanlardan farklıyım..hicbirşeyden zevk almıyorum artık..yaşayan ölü gibiyim..efexor kullanıyoz ama 150lik..sevgili bile istemiyorum bazen düşünüyorum carpıldım ben herhalde..bazı insanların ağzını burnunu kırasım geliyor onu da yapamıyorum..ne yapıcaz cozum nedir? yok mu birşey ya yapıcan icicen rahatlıcan? öyle sıkılıyorum ki konuşamıyorum bazen..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
kronik anksiyete hastasıyım ve ilaclar bir işe yaramıyor yenemiyorum hastalığı?
Collapse
X
-
-
ciddi mi söylüyorsun sen de mi anksiyete hastasısın neden böyle diyorsun böyle hayat nasıl gecer?Orjinal yazı sahibi: SertralinBunun tedavisi yok, bir özür olarak kabul edip hayatta başarılı bir insan olmaya çabalayacaksın...
Nasıl özürlü insanlar bir şekilde hayatlarına devam ediyor, sen de bunu böyle kabul edip devam edeceksin hayatına.
Yorum
-
yahu pskiyatristlere birsürü para baydım sacma salak ya o terapiler bir sürü sorunum var adam diyoki bana cebinde 5 milyon dolar varmış gibi hareket et dünya cok güzelmiş gibi yap cok iyiymiş gibi hareket et falan diyor...Orjinal yazı sahibi: abosenongBende anksiyete hastasıymışım.
Trapi görmeye başladım bence ilaçlardan çok yardımı olacaktır sana
sonuc: elde var 0.. uygulamaya başladığımın ilk haftası cok kötü haberler aldım yıkıldım...
bence anksiyete elde etmek istediğin şeyleri elde edince başarınca bitebilir...
Yorum
-
sana daha önce de tavsiye etmiştim bir de transandantal meditasyon dene: www.maharishi.org.tr
daha deneyebileceğin çok şey var: akupunktur, aromaterapi, hipnoz.
ben sende anksiyeteden çok depresyon gözlüyorum. bu durumda EKT etkili olabilir.
Yorum
-
aynen kardeşim aynen ne berbat bişey bu ben bilirim iki senedir yaşıyorum bu hastalığı ama sadece düşünsel olarak değil bide fiziksel olarak kulağım tıkanıyo kaslarım hep gergin ayağım devamlı uyuşuk bi halde bir sürü ilaç kullandım ama sana şunu diim ilaç deneyimlerimden şu an xetanor 30 kullanıorum altı aydır kullanıorum başladığımın ikinci ayı rexapin kullandım bir ay kadar o bir ay süper iyiydim ama rexapin felaket kilo yapmaya başlayınca kendi kafama göre kestim ya doktor inanamadı anksiyeteyle rexapin alakası yok dedi bidahada gitmedim ona ama bence var bence bizde dopamin bozukluğu var önümüzdeki salı gidicem gene psikiyatrise ve bana antipsikotik vermesini sölücem kilo aldırmayan ve güçlü bi antipsikotik yoksa bu böyle sürmeyecek bebeğim var bide benim hiç bi sorunum da yok haa kocam mükemmel biri ailem çok iyi kocamın ailesi çok ii maddiyat çok ii yani elde edemediklerinle alakalı diil bu şey evet ben kesin kanıya vardım bizim beynimizde kimyasal bozukluğu var oda dopamin bakalım salı günü verirse yeni bi antipsikotik kullanmaya başladıktan sonra size yazarım gelişmeleri inşallah hepimiz kurtuluruz bu pis hastalıktan o bizden gitmeyeceğe benzio o yüzden biz ondan ayrılmaya çalışalım bu yüzden her yolu denemek lazımOrjinal yazı sahibi: kronik View Post3-4 yıldır anksiyete hastasıyım ve iyice kronikleşti ilaclar bir işe yaramıyor bırakamıyorum da daha kötü oluyorum...icim daralıyor sürekli..dişlerimi sıkıyorum..sürekli gerginim ve ağlayamıyorum...ya bu rahatlamak ne kadar zormuş...cok moral bozucu olaylar yaşamama rağmen mesela akrabam kalp krizi geciriyor ağlayamıyorum ölse bile umrumda değil...eskiden böyle değildim cok duygusaldım şimdi anam babam ölse tık yok...diğer insanlardan farklıyım..hicbirşeyden zevk almıyorum artık..yaşayan ölü gibiyim..efexor kullanıyoz ama 150lik..sevgili bile istemiyorum bazen düşünüyorum carpıldım ben herhalde..bazı insanların ağzını burnunu kırasım geliyor onu da yapamıyorum..ne yapıcaz cozum nedir? yok mu birşey ya yapıcan icicen rahatlıcan? öyle sıkılıyorum ki konuşamıyorum bazen..
Yorum

Yorum