robin,bu konuda yeni başlık açtın mı?neler yaptığını yazar mısın?nasıl büyük değişim gösterdin?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ne zaman normale dönücez ya şu işe yaramayan ilaclardan nasıl kurtulucaz?
Collapse
X
-
O göktaşının sıkıntısı nedir acaba?Neden hemen şimdi çarpmıyor?Orjinal yazı sahibi: psikolojikuye View Post2019da dunyaya estetik bi goktası carpacak herkesi iyilestircek bi madde yaycak hastalıklar yok olcak herkes sevincek.
Cevap=Öle bişi yokda ondan sazan
Hepimiz birer kuklayız Hayatta.Rol yapıyoruz Boyuna...
Hepimiz birer kuklayız.İplerimiz,birbirimizin elinde.
Aldatıyor,aldanıyoruz
Üç öğün de...
Yorum
-
2012 de zaten dünya yok oluyor O.o Göktaşından faydalanabilicek insan kalıcak mı acaba ? Ya da pardon soruyu yanlış sordum dünya kalıcak mı ?Orjinal yazı sahibi: psikolojikuye View Post2019da dunyaya estetik bi goktası carpacak herkesi iyilestircek bi madde yaycak hastalıklar yok olcak herkes sevincek.
Tek umudurm 2012
Yorum
-
İnsanlar masalları severler işte, illa herşey bir şekilde başlayacak sonrada son verecek. Cennet , cehennem vs.. Kıyamet. Herkes doğumdan yaşama buna odaklı..Orjinal yazı sahibi: birdakikaya View Post2012 de zaten dünya yok oluyor O.o Göktaşından faydalanabilicek insan kalıcak mı acaba ? Ya da pardon soruyu yanlış sordum dünya kalıcak mı ?
Tek umudurm 2012
2012 ne olacak söyleyim mi? Bir mok olmucak
Belki küçük bir savas çıkar o kadar. Sonra Kıyamet senaryoları yazanlarda buna bir kılıf bulur. Bak bende bir kehanette bulunuyorum. 2012 de bu tarihte görüşmek üzere.
Ne Deccal.. Ne Mesih.. Ne 2012 bunlar insanların avuntuları...
biliyorum artık çok zor çok
kuracak yeni bir hikayem yok.
yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle
alt üst olmuş coğrafyanda
cebinde bozuk paralarınla
kendi mezarına selam durup
boşver mi diyorsun kanasın.
Yorum
-
Sadece şaka yapıyordum.2012'de birşey olmayacağını biliyorum.Ama olsa güzel olurduOrjinal yazı sahibi: LICHKING View Postİnsanlar masalları severler işte, illa herşey bir şekilde başlayacak sonrada son verecek. Cennet , cehennem vs.. Kıyamet. Herkes doğumdan yaşama buna odaklı..
2012 ne olacak söyleyim mi? Bir mok olmucak
Belki küçük bir savas çıkar o kadar. Sonra Kıyamet senaryoları yazanlarda buna bir kılıf bulur. Bak bende bir kehanette bulunuyorum. 2012 de bu tarihte görüşmek üzere.
Ne Deccal.. Ne Mesih.. Ne 2012 bunlar insanların avuntuları...
Yorum
-
Bence 2012'yi 2013'e bağlayan gece olsun gıcıklık değil miOrjinal yazı sahibi: birdakikaya View PostSadece şaka yapıyordum.2012'de birşey olmayacağını biliyorum.Ama olsa güzel olurdu
ahha
biliyorum artık çok zor çok
kuracak yeni bir hikayem yok.
yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle
alt üst olmuş coğrafyanda
cebinde bozuk paralarınla
kendi mezarına selam durup
boşver mi diyorsun kanasın.
Yorum
-
kronik hasta kardeşim bende 5 yıldır kronik anksiyete hastasıyım.. internetten sürekli tedavi yöntemlerini araştırıyorum.... elektro şok tedavisinin bir çok kişiye iyi geldiğini ve tedavi sonrası gevşeyebilddiklerini yazıyorlar... istersen internetten elektro şok tedavisini bi araştır...ben kesin karar verdim yaptırmaya ....geçmiş olsun...
Yorum
-
sana işe yarayan ilaç isimleri yazabilirdim ama artık yazmıcam tek diyeceğim umudunu kaybetmemelisin benim sorunum çözülürse seninki hayli hayli çözülür

Var Tabi benimde yaslı sözlerim
Akar Kanı cennetin bekledikleri
Atar Gibi kalbime girmek İstedi
Kendimi Kabrime Gömmek İstedim...
Yorum

Yorum