Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cymbalta kullanan var mı? nasıl bir ilaç neler yaşadınız?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

ya onlar ıvır zıvır efexor yaramadı en ağır ilaclardan biri...

Yorum

hepsinin etken maddesi farklı simaoo.biz de farklıyız,ve herkeste aynı ilaçlar aynı etkilemiyor işte..doğru ilacı bulmak önemli olan,benim arkadaşım da ank. bozuklugndan çekti 1.5 sene..sonlara doğru paxil kullandı işte baya iyi gelmişti.ondan önce prozac,cipralex,lustral gibi ilaçlar da kullanmıştı.

Yorum

Paxil'e ıvır zıvır diyosun ama kullananlardan hiç kötü yorum duymadım..herkes memnun kalmış,

Yorum

sende anksiyete mi var arkadaş anksiyeteyi tamamen yendim diyen bir tane insan görmedim ben çok nadirdir.. ilaçların coğu da ıvır zıvır.. hafif endişeli insanlardan bahsetmiyorum...

bende baş ağrısı, çarpıntı, konuşmada zorluk, diş sıkma, stres, gerilim ne ararsan var...

Yorum

anksiyete yok bende.depresyon sadece,tamamen yenen insanlar da var simaoo.ümitsizliğe kapılma,

Yorum

varsa söylesin formülünü... ben şöyle yaptım böyle yaptım yendim desin... ama görmedim yani azaltan var da yokeden çok nadir...

Yorum

slm bi depresyon içinde olduğumu nasıl anlarım kendi kendime bu münkünmü

Yorum

Anlamsız yere sıkıntılıysan tedirginsen depresyondasındır...
                  "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

arkadaşlar bende ilk başta lustral kullandım daha sonra cipralex..şimdide cymbalta kullanıyorum..yakında zombilerin günlüğü filminde oynayabilirim...evet bende yetenek varr..
                    - İnsanda Güsel Olan Yüzdür, Yüzde Güzel Olan Gözdür ama İnsanı İnsan Yapan Ağızdan Çıkan Sözdür ...:41::

Yorum

arkadaşlar..ya antidepresana başlamayın yada hiç bırakmayın..başka bişey demiyorum..bide şunu söyleyeyim..nette satılan sarı kantaron hapları var..antidepresanla beraber kullanmayın mal gibi yapıyor ve kesin tedavi etmiyor..ve bizim iyileşmeme sebebimizde kendi kendimize kararlar almamızdır..ruh sağlığı bu kolay değil..
                      - İnsanda Güsel Olan Yüzdür, Yüzde Güzel Olan Gözdür ama İnsanı İnsan Yapan Ağızdan Çıkan Sözdür ...:41::

Yorum

valla arkadaşlar bende paxera kullanıyordum en son cymbalta kullanıyorum bana iyi geldi...

Yorum

ben bir çok ilaç kullandım cipralex vs vs hiç biri bende işe yaramadı ama cymbalta etkili oldu ve iyi bi ilaç ama yoksunluğu çok ağır doktor 2 kez bıraktırmaya çalıştı ama olmadı 60 mg la devamediyorum şuan bırakmayıda düünmüyorum,esnemek ve biraz MAL olmak dışında şikayetim yok
                          içindeki öküz e oha de.

Yorum

İşleniyor...
                          X