Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Anksyete yaşayan arkadaşlar bir bakın!!ÇOK ÖNEMLİ

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Anksyete yaşayan arkadaşlar bir bakın!!ÇOK ÖNEMLİ

Herkese merhaba;
    Anksiyete yaşayan arkadaşlar sizden ricam benim konularıma bi bakar mısınız vakti olmayanlar en son açtığım konuya bakabilirler anksyete olmaktan şüpheleniyorum psikatra gittim ma dperesif belirtiler gösteriyosun kaygıların var dedi ilacı bir aydır kullanıyorum ama yaşadıklarımda herhangi bi düzelme olmadı.Sizden cevap bekliyorum.

merhaba, kullandığın ilaç belki sana uygun gelmedi. doktorunla görüş durumunu anlat sana uygun olan bi ilaç yazıcaktır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: farfara View Post
      merhaba, kullandığın ilaç belki sana uygun gelmedi. doktorunla görüş durumunu anlat sana uygun olan bi ilaç yazıcaktır.
      farfara konularımın bir ikisini okursan bilmiyorum anksiyete mi yaşıyosun.İlk önce böyle aklına olumsuz düşünceler geliyo atamıyosun böyle atmaya çalışıyosun sonra böyle bir iç sıkıntısı bunaltı o iç sıkıntısı bunaltı endişe mi kaygı mı pani mi desem bilmiyorum o sonra böyle doruğa çıkıyor ben dayanamıyorum o sıkıntıya ve içimden atmak için ağlamaya başlıyorum böyle hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bıktım artık bu durumdan şu son bir buçuk aydır böyleyim.Yurtta yalnız kalmama ve derslerin böyle yapmış olacağını düşünüyorum.

Yorum

evet konularına baktım, bende anksiyete hastasıyım+panik atak bu durumları ara ara bende yaşıorum. kaygı(acaba şöle olursa acaba böle olursa .. gibi), o an yoğun stres, panikleme, ardından da panik atak nöbeti tutuo acaip derece de ağlamaya başlıorum. işyerinde bazen tutuo bi an önce kendimi eve atasım gelio, izin alıp da çıkamassam işyeririndekiler ne oldu sana neden ağlıosun falan dio bende karın, baş ağrısı die geçiştiriorum. cymbalta denen ilacı bende kullanmıştım, doktorum daha sonra değiştirdi şuan paxera ve edronax ile devam ediorum, umarım sağlığımıza bi an önce kavuşuruz

Yorum

İşleniyor...
        X