.................
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Gunler gecmek bilmiyor, cile dolduruyorum sanki
Collapse
X
-
Geçmiş olsun dostum.Deliremezsin.Zihnini yakmak senin elinde değil.Buna gücün yetmez.Delirmek pek kolay birşey değil.Her neyse ailenden uzak, bir başına olduğuna göre muhtemelen bir okul yada işin peşindesin.Demek ki hayattan kopmamışsın.Bir başına sokaklarda yaşayanlar da var.Senin iş ve eğitim anlamında kendine önem verdiğin ortada.Çünkü ailenden uzak bir başınasın. sene ilaç kullanımı için ciddi ve bağımlılık yapabilecek bir süre.İlaçların uzun süreli kullanımına asla sıcak bakmadım.Her geçen gün ona olan bağımlılığın artıyor.Bir an önce bir çaresine bak.Delirmeyeceğinden eminim.Kendini boş bırakma.Dua et bol bol, bir gün nasıl olsa öleceğiz.Hergün defalarca ölmeye ne hacet.Selametle.Orjinal yazı sahibi: boburce View PostOlmadi basaramadim. 4 yildir kullandigim ilaci (paroxetine) birakamadim. 1 ay once yarim almaya baslamistim bir sure sonra gunlerim kabus olmaya basladi her seye aglar oldum. son 1 haftadir da siddetli bicimde kaygilarim var.Gune uyanmak istemiyorum surekli uyumak istiyorum ki olumu bile dusunur oldum. Doktorumla iletisime gectim ilacimi tam almami soyledi yaninda da gunde 2 defa xanax... aklimdam gecenleri anlatmakla bitmez. Gecen gun otobusle gectigim bolgede olan protesto nedeniyle gordugum bir suru polis beni kaygi ataklarina surukledi..birden ya beni durdursalar birsey deseler bizimle geliceksin deseler naparim ne ederim diye dusunmeye basladim biliyorum sacma geliyor ama durduramadim kendimi bununla beraber otobuse binen bi adamin tipini katillere benzetip anksiyete mi tavana vurdurdum..otobusten kendimi nasil atacagimi bilemedim. Ailemden uzak bir basimayim. Etrafimda beni anlayabilecek kimse yok. En yakinimdakine bile anlatsam sacmalama, ne kadar zayifsin ilaca bagimlisin iste diyor..her gunum ayri cehennem..yanimda olun noolur..benim gibi ilginc kaygilar yasayanlar var mi? bunlar yuzunden delirir miyim? hastaneye yatan var mi bu kaygilar yuzunden?
Yorum